polis dyaloğu Polis Diyaloğu ) Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan Polisin Anı Defterindenkitabından Heyecanlı bir ses: Merkez tarandık Merkez: Hayır efendim aranmadınız 4512: Merkez! Makine denetlemeMerkez: Elinizdeki makine yok, aygıt 4512: Aletin aygıt olduğu anlaşıldı merkez Şöför: Müdürüm, vasıta intikal etsin mi?Müdür: Etsin, fakat içinde şöförüde olsun Merkez: Camide son durum nedir?5436: Cenazeler mezarlığa seyir halindeler 4536: Merkez, orta şişman, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaybolmuş Merkez: Anlaşıldı İstasyonlar not alın Kaybolan tosun eşkali veriyorum 3370: Bir minibüs at arabasına çarpmış, beygir ölüm etmiş Merkez: Başın sağ olsun evladım Merkez: Ananın Yeri'nde restoran ağız dalaşı ihbarı var Takım intikal etsin 7443: Anlaşıldı Merkez, Ananın Yeri'ne ekibimle seyir halindeyiz 5690: Burada çekilmesi gereken bir araç var 5491: Efendim, ben sahilden intikal ediyorum Merkez: 91, sen bulunduğun yerde kal, 31 çeksin 7553:Kaçan arabulucu peşine düşüp takip halindeyiz Merkez: Anlaşıldı Mevkiiniz?7553:Kaybolduk Merkez!Merkez:Mevkiiniz?4566:Cumhuriyet caddesi Merkez:Bütün mevkiiniz?4566:Arabadayız Merkez 5452: Bahse konu aracı aldık, inceliyoruz, tamamMerkez: Araç alkollü mü?5452: Negatif efendim, vasıta dizelmiş 4512: Merkez, hırsız kaçıyor!Merkez: Anlaşıldı, nereden nereye kaçıyor?4512: Şuraya doğru kaçıyor Merkez: Biri 4512'den telsizi alsın, adam gibi tanım etsin 3345: Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir?6220: Az Önce Abone'yi söylemedi amirim 5433: Caddede belirsiz bir paket varMerkez: Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın Uzman takım seyir halinde 5433: 3 dakika daha sonra Bilirkişi ekibe gerek değil Paket manâsız Merkez: Nereden anladınız, 'Çevre güvenliğini alın' demiştik 5433: Üzerinden kamyon geçti efendim Merkez: İskeledeki aracın belgelerini alın 5426: Araç feribota binmekteMerkez: Belgeleri belirlenmiş alın 5426: Doğrudur Merkez, ben de feribota biniyorum 5426: 5 dakika daha sonra Aracın belgelerini aldım Merkez: Anında merkez karakoluna intikal edin 5426: Olumsuz Merkez Feribot hareket etti