Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis Hastaneye Gittiğini Söyleyen Vatandaşa Ceza Kesti: 'Haram Olsun, Ben Böyle Devletin...'

Polis Hastaneye Gittiğini Söyleyen Vatandaşa Ceza Kesti: 'Haram Olsun, Ben Böyle Devletin...'
0
22

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-f786745ac50577ecaeb9fe783af83fd55e0a72cd.jpg

Arnavutköy’de sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden bir bireye idari para cezası uygulandı. Ceza yazılması üzerine “Ben bu türlü devletin” sözlerini kullanan vatandaşla polis ortasında tansiyon yaşandı. Özür dileyen vatandaşa cezai süreç uygulandı.

Arnavutköy’de sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında ilçenin farklı noktalarına uygulama noktası kuruldu. Kurulan noktalarda polis grupları tek tek gelen araçları durdurdu ve müsaade evrakı olup olmadığını sorguladı. Müsaade dokümanı olan vatandaşların geçişlerine müsaade verilirken, müsaade dokümanı olmayan vatandaşlar ise ceza yemekten kurtulamadı.

Uygulama noktasına takılan ve hastaneye gittiğini tez eden bir vatandaşa ise polis grupları müsaade evrakının olmadığı münasebeti ile cezai süreç uyguladı.

Ceza yazılan vatandaş tutanağı imzalarken, “Haram olsun”, “Ben bu türlü devletin” ifadelerini kullanınca polis ile vatandaş ortasında gerginlik oluştu. Vatandaş daha sonrasında polis gruplarından özür dileyerek yoluna devam etti.

858,497Konular
982,559Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt