'' polis, kapıyı aç'' diyalogları P: polis K: birey P: kapıyı aç !Polis K: Hatalı gelmişin kardeş ben polis deilim P:kapıyı aç!Polis K: kapı sıkıştı P: O vakit kırarız K: Peki ama kapı çe Ppoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc36a27gifalt :A :A :Allah Allah !Güm K:likten P: Kapıyı aç!PolisEvde arama yapces Kpoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc36a27gifalt :A :A :Arama izniniz olmadan açmam P: Kapıyı açmadan nası gösterebilirs ancak Kpoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc36a27gifalt :A :A :Alttan yolla (sifon çekme sesi) P: K: Muahauhua artık değil bi daa al gel P: Kapıyı aç!Polis K: Bu anda elimde uyuşturucu değil , arkadaki bahçedeki söğüt ağacının aşağıda ceset yok , yanımda 3 tane kiralanmaya hazırlanmış Rus Kız yok , pardon 4müş ben ne kabahat işlemiş olabilirim ancak P: Değil ben yan daireye taşındım da merhaba demeye gelmiştim K: Ha sorun yok o süre Ppoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc36a27gifalt :A :A :Aç kapıyı! Polis Kpoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc36a27gifalt :A :A :Annem kapıyı yabancılara açma dedi P: Hönk Kapının kolunu çevir ve kendine dürüst çek ben amcan P:aç kapıyı polis Kpoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc47a1ealt Eek! ooo hoşgeldinizkaynananızda seviyomuş hanihanım sofraya tabak koyyyy P:açın kapıyı polis K:kardeşim kapıyı çalmadın ki açın diye barıyon P:tık tık tık açın kapıyı polis K:ya bak yine olmadı ya ben kimo diye sordum mu sorunca cevap verceniz hadi bida tekrar P:tık tık tık napıyoz lan biz kardeşim manyak mısın lan polisle oyun mu oynuyon K:hayır adabı mahşeret kurallarını öğretiyom hadi ben yabancı değilim de yarın bigün başka bi eve giderseniz böle yapmayın ayıplarlar sonradan P:açın kapıyı polis K:buyrun ne vardı P:kardeşim ne açtın kapıyı kıllık yapmıcan mı K:anlayamadım polis bey !?!?!? K:noldu memur bey niye ağlıyosunuz P:hiççç çok duygulandım sabahtan beri hangi eve gitiysek takmadılar bile ne kıllık varsa hepsini yaptılar siz de böle aniden şey edince şey oldu P:kapıyı aç polis Kpoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc47a1ealt Stick Out Tongue olissin madem kır gir içeri Ppoliskapiyiacdiyaloglari5c564adc47a1ealt Eek! lmaz o süre haneye tecavüz olur K:e bekle o vakit kapıda saksı gibi P:beni kapıyı kırmaya mecbur etme K:etsem nolur P:kapının peşinde çekil K:sen önünden çekil P:çekil dedim K:dıkşıynnnnnnnnnn P:aggghhh K:son gelen polis bu kadarını da diyememişti alıntı