Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis Kayıtlarına Geçmiş Kayseride Yaşanmış Bir olay

Polis Kayıtlarına Geçmiş Kayseride Yaşanmış Bir olay
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Polis Kayıtlarına Geçmiş Kayseride Yaşanmış Bir olay Arkadaşlar ben Kayseride kalıyorum ve burada akıl almaz cok degişik acayip olaylar meydana geliyor bunlar birisinide ögrendim ve sizinle paylasmak istedim umarım begenirsiniz Hirsizin biri, bir evin Çatısına Çıkmış ve anten kablosunu kesmis Evin reisi de bütün TV'ye dalmisken yayin kesilince televizyonunu azıcık kurcalamis, Bozuldu nasıl olursa olsundiyerek yatmis Ertesi gun adam ise gittikten daha sonra hirsiz kapiyi açıp adamin karisina,Yenge, beni abi yolladı, televizyon bozuk, alin da bir bakin dedidemis Saf kadincagiz da televizyonu vermis Aksam adam eve gelip de televizyonu görememis ve karisindan olayi ögrenince dumura Ugramis natürel O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz asagidan islik çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş Kadin hirsizi tanimis ve Bak bey! Televizyonu çalan adam iste buydu!!demis Adam bunu duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis 5 dakika daha sonra diger hirsiz adamin evine gelip, karisina Yenge, ben polisim, abi hirsizi yakaladi Simdi karakoldalar Pantolonuyla, cüzdanını istiyor demis ve kadin da vermis bayağı olarak Adam hirsizi uzun bir saat kovaladiktan sonradan kan ter içinde eve dönmüş VEEE yeniden dumur! artik adam karisini ne yapmis bilinmiyor  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt