Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis Meslek Yüksek Okulu Ankara

0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ankara Polis Meslek Yüksek Okulu Açıldı
Ankara Polis Meslek Yüksek Okulu

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Hasanoğlan'da Ulusal Eğitim Akademisinden Bakanlığına devredilen Polis Iş Yüksekokulunun açılışını yaptı

Törene Ankara Valisi Alaaddin Yüksel,Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, Kamu Güvenliği Müsteşarı Muammer Güler,Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin katıldı Polis Bandosu kadar karşılanan Bakan Atalay, tesisi gezerek data aldı İçişleri Bakanı Beşir Atalay açılışını gerçekleştirdiği Polis Meslek Yüksekokulunda katkılarından dolayı Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ’e teşekkür etti

Programda konuşan Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, okulun yerleşkesinde Belediye Başkanı Gazi Şahinin önemli görevler üstlendiğini , Hasanoğlan bölgesine yapılacak olan polis merkez karakol binası içinde Başkan Gazi Şahin ’in yoğun çalışmaları olduğunu belirttiBina yer tahsisinin Hazineden alınması hususunda özveri ile çalıştığını ve bina üretim masrafların da güya yarıya karşılanacağını gösteren Köksal öncülüklerinden dolayı Şahin ’e teşekkür etti

Polis Akademisi Başkanı Zühtü Arslan; Yerleşke nin kapalı alan üzerinde;idari bina,eğitim binası,sınıf anfi,yatakhane,yemekhane,ofis , konferans salonu,spor tesisi ve açık yüzme havuzu nun bulunduğunu ileriki dönemlerde ise İçişleri Bakanımızın talimatı ile atış poligonun unda ek edileceğini belirtti,Ankara'daki ilk iş yüksekokulu olduğunun altını çizdi Türkiye genelinde 32 polis meslek yüksekokulu olduğunu anlatan Arslan, her dönem 7 bin polisin mezun olduğunu, Hasanoğlan'daki okulda da önümüzdeki sene takriben 1200 öğrencinin eğitime başlayacağını belirtti
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, yılında Hasanoğlan'a yaptığı ziyarette, vatandaşların belediyelerinin kapanmasından dolayı duydukları üzüntüyü kendisine aktardıklarını anımsatarak, buranın Elmadağ'a bağlandıktan sonradan daha çok hizmet aldığını söyledi Ulusal Eğitim Akademisi olduğu dönemde binanın İçişlerine devredilmesi noktasında Başkan Şahin ’in büyük gayretlerinin olduğunu vurgulayan Bakan Atalay, Belediye Başkanı Gazi Şahin nin katkılarının göz ardı edilmemesini, bundan sonra kendisine daha çok tahsis düşeceğini de belirtti
Başkan Gazi Şahin belediye olarak emniyet teşkilatına daima yardım olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, bundan sonradan da belediye olarak üzerlerine tahsis düştüğünde göreve hazırlanmış olduklarını kaydetti Şahin hem 1200 öğrencinin okuyacağı polis okulu sayesinde bölgenin önümüzdeki günlerde alımlılık merkezi olacağını söyledi

Alıntıdır *

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt