Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis Meslek Yuksek Okulu Nedir

Polis Meslek Yuksek Okulu Nedir
0
281

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
PMYO nedir
Polis Meslek Yuksek Okulu hakkında bilgi

Eğitim suresi 2 yıldır ve okul yatılıdır On lisans programı olarak eğitim verilmektedir Matematik ingilizce gibi temel derslerin yanında polislik mesleği ile ilgili meslek dersleride verilmektedir Not ortalaması sistemi universitedekiler gibi 4 uzerindendir ve her okulun otomasyon sistemi vardır ve oğrenciler not ortalamalarına ve diğer bilgilerine burdan ulaşabilmektedir

PMYO bitirenler polis memuru olarak okul biter bitmez goreve başlarlar Diğer universite mezunları gibi KPSS'ye girme gibi bir zorunlulukları yoktur

Pmyo'na girebilmek icin Turkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve liseyi bitirmiş olmak gerekmektedir

PMYO sınavına girmek icin YGS baraj puanını gecmek gerekmektedir

Pmyo dan mezun olduktan sonra oğrenciler polis memuru olabilmektedir Mezun olduktan sonra ilk gorev yeri okulda cekilen kura ile belirlenmektedir Pmyo yatılı bir okuldur

Alıntı

Similar threads

PMYO nedir Polis Iş Yüksek Okulu hakkında bilgi Eğitim süresi 2 yıldır ve okul yatılıdır Ön lisans programı olarak eğitim verilmektedir Matematik ingilizce gibi esas derslerin yanında polislik mesleği ile ilgili meslek dersleride verilmektedir Anekdot ortalaması sistemi üniversitedekiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Polis Meslek Yuksek Okulu olan şehirler Polis Meslek Yuksek Okulu olan İller Polis Meslek Yuksek Okulu İlleri adresleri TABLE class: MsoNormalTable TD bgcolor: transparent TD width: 50%, bgcolor: transparent TD bgcolor: transparent POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
390
PMYO olan iller Polis Meslek Yuksek Okulu hangi şehirlerde var Polis Meslek Yuksek Okulu olan İller hangileri Polis Meslek Yuksek Okulu İlleri adresleri TABLE class: MsoNormalTable TD bgcolor: transparent TD width: 50%, bgcolor: transparent TD bgcolor: transparent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Malatya PMYO Malatya Polis Meslek Yuksek Okulu Polis Meslek Yuksek Okulu Malatya Yer Bostanbaşı Kasabası Bahcelievler Mh Turgut Ozal Bulvarı 7km, 44100 Malatya, Turkey Telefon 0(422) 238 00 01 02 03 imagespolismeslekyuksekokulumalatya5b08496fe189f Malatya Polis Meslek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Aksaray Polis Meslek Yuksek Okulu, Aksaray Polis Meslek Yuksek Okulu aranan şartlar Polis Meslek Yuksek Okulu Aksaray, APMYO Polis Meslek Yuksek Okulu Aksaray Aksaray Polis, şehir merkezine beş kilometre mesafede, 'Aratol Mevkii' Konya yolu uzerinde kurulmuştur Aksaray Polis Okulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
858,506Konular
983,018Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt