Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polis olmak istiyorum şartlarını öğrenebilirmiyim

Polis olmak istiyorum şartlarını öğrenebilirmiyim
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Polis olmak istiyorum şartlarını öğrenebilirmiyim Ya ben aramayı bilemedim ya da dikkat edemedim Polis olmak istiyorum ve güncel polis olma şartları hakkında data olmak istiyorum ne yapmalıyım ?  

Similar threads

polis meslek yüksek okulu giriş şartları Polis Meslek Yüksek Okulu Antre Şartları Polis Iş Yüksek Okulu Antre Şartları Polis Meslek Yüksek Okulu Antre Şartları PMYO sınavlar, hakkında bilgi ve şartlarını rica ediyorum muavin olun bana  
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
polis elde etmek istiyorum ne yapmam gerekiyor ? Selam Lise 3 öğrencisiyim ve polis almak istiyorum Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Yanıt için şimdiden teşekkür ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Polis elde etmek istiyorum ne yapmam lüzumlu destek edermisiniz MerhabaBen ilerde polis olarak tahsis yerine getirmek istiyorumHangi okula gitmeliyim, nasıl bir yol izlemeliyim?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kayıtlardan dargın gerçek bir hitabe çağrı merkezi gülünç ses kayıtları call center gülünç ses kayıtları call center (reel ses kayıtlarından seçme parça) Garanti Benım pos cihazımda sorun var işlem yapamıyorum Nasıl bir sorun var? Hangı işlemi yaparken problem çıkarıyor? Ekranında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
2019 polis olma şartları 2019 Ben polis olmak istiyorum boyum 167 olabilirmiyim başka ne koşullar lüzumlu polis olmam için yardım lütfenmmmmmm *
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt