Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polisin telsisinden cikanlar

Polisin telsisinden cikanlar
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Polisin telsisinden cikanlar Kızıltoprak kırmızı ışıklarda duran Trafik Polisi, zıt yönden gelen araba şoförüne seslenir; 60 FH 106 ! Bugün çok para kazandın illaki ? Acelem var, şanslısın Phhh!Tokatlı devam et! Phsss!Tokatlı kime diyom! Devam eeeeyyyt! Aaaauueee!Ulen kulaana şalgam mı kaçtı kime diyom yürüsene! ( Phhh & Phsss: Megafondan çikan tiz sesler) 60 FH 106 sağaaa çekhh! 60 FH 106 sağaaa çekhh! Sola demedik öküzzzzzzz! Sağa çekhh! Göztepe soyak site'sinin önünden yürüyorum Ansızın polis bir BMW'yi durdurdu Polislerden biri indi diğeri de içerden bakıyor, ben de yanlamasına döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi Adam sarhoş falandı, biraz bakiim eğlenirim diye düşündüm İçerideki polis ansızın megafonla; Önüne dön, önüne dön, kendi tipine bak sen şaklabandedi… Mecidiyeköy'de bir sabahtan erken, polis otosu arabanın tekine sesleniyor; Zabahınan suç oluşturan yazdırma zabahınan(Sabah ile seslenmek istiyor) Şoförün biri trafik sıkışık iken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur Polis; Beyaz uno çek kardeşim park yasaklanmış!gibilerinden bir anons yapar Sürücü el kol hareketleri yardımıyla Abi ekmek almaya geçiyom anında çıkacam der ! Yarım saat kadar sonradan elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu patlatır; Beyaz uno, ekmek nerde lan? Polisler arabayı sürenin tipine göre hitap etmesini de bilirler; Sarışın bayan saa çeker misiniz diyorum, lütfen… Beyefendi Bıyıklı Umma yapma! Deri ceketli Et benli Hade Duymuyor musun lan! Gözlüklü zibidi! Durum Çankaya'da geçiyor Ankara'da patates soğan satan, megafonlu bir kamyonet Polis anons yapıyor; 06 MN 1945 ilerleeeeeee… Kamyonetin megafonundan cevap geliyor; Anlaşıldı tamaaam! herkeznet ​  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt