Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polisin yakaladığı isim hangi bakanın danışmanı çıktı?

Polisin yakaladığı isim hangi bakanın danışmanı çıktı?
0
46

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
Polisin%2Dyakaladigi%2Disim%2Dhangi%2Dbakanin%2Ddanismani%2Dcikti%2D226745%2Ejpg

Güç Bakanı Fatih Dönmez’in Basın Danışmanı olarak vazife yapan Hüseyin Erdoğan, ikiz plakalı araç kullanırken yakalandı ve evrakta sahtecilikten hakkında hata duyurusunda bulunuldu.

Güç ve Doğal Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Basın Danışmanı olarak misyon yapan Hüseyin Erdoğan hakkında, evrakta sahtecilik suçlamasıyla Cumhuriyet Savcılığına cürüm duyurusunda bulunuldu. Danışman Erdoğan’a, kurum aracını uydurma plakayla kullandığı için trafik gruplarınca 5 bin lira ceza kesildi. İş yoğunluğundan ötürü aracı karıştırdığını argüman eden danışman, cezayı sildirmek için teşebbüslerde bulunuyor.

UYDURMA PLAKALI RESMİ ARAÇLA ILGAZ’DA GEZİ 

Güç Bakanı Danışmanı Hüseyin Erdoğan, bakanlığa bağlı kuruluş Boru Çizgileri ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi’ne (BOTAŞ) ilişkin Volkswagen Passat marka araçla, ailesiyle Ankara’dan Kastamonu Ilgaz ilçesine gezmeye gitti. Lakin, Ankara’ya dönüş yolunca Çankırı vilayet sonlarında denetim yapan trafik polislerine yakalandı.

POLİSE “BENİ DURDURAMAZSINIZ” REAKSİYONU

Çankırı Bölge Trafik Müdürlüğüne bağlı polis memurları tarafından diğer marka ve modele ilişkin uydurma plaka olduğu anlaşılan resmi araç durduruldu.

Çevirme sırasında bakan danışmanı olduğunu ve kendisinin durdurulamayacağını tabir eden Erdoğan, misyonlu polis memurlarına da hakaret etti.

Erdoğan’ın geçersiz plakayla aile seyahatine çıktığı resmi araç bağlanarak, kendisine de 5.000 TL para cezası kesildi. Ayrıyeten, Güç Bakanı Danışmanı hakkında, evrakta sahtecilik cürmünden Çankırı Cumhuriyet Savcılığına kabahat duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

YOĞUNLUKTAN YANLIŞ ARACI ALDIM

Danışman, 13 Ekim 2019 akşamı polise verdiği tabirinde, iş yoğunluğundan ötürü yanlış aracı alarak seyahate çıktığını tez etti. Erdoğan, polise şu söze verdi: 

“Bakanımızın bir yakının vefatı sebebi ile Ankara vilayetinden İstanbul’a gittik. Akabinde Bilecik’te bir şehit olduğunu öğrendik, gittim. Bilecik vilayetinden Kastamonu vilayetine güç STK’ları ile görüşme için geçtim. Ankara vilayetine devam ederken Çankırı’da polisler durdurdu. Aracın ikiz plakalı araç olduğu söylendi.

Bakanlık hizmetinde kullanılan birebir marka model üç araç bulunmaktadır. Bu araçların anahtarları birebir yerde olduğu için plakasına bakmadan bu aracı almışım. Yaptığım üst seviye kamu vazifesinden ötürü bu hatası işlemem imkansızdır.

Yaptığım işte vakit kavramı olmadığı için iş yoğunluğundan aracı karıştırmış olmam sebebiyle isnat edilen suçlamayı kabul etmiyorum…”

Odatv

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,013Kullanıcılar
xanzal00Son üye
Üst Alt