Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Polisler akıllı sınıflarda eğitilecek

Polisler akıllı sınıflarda eğitilecek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Polislere Tek Merkezden Eğitim; Güvenlik Genel Müdürlüğü polislerin eğitiminde zeki sınıf uygulamasını devreye soktuAkıllı sınıflar baştan sona polisler merkez şehirlere gitmeden bulundukları şehirde eğitim alıp sınavlara girebilecekYeni uygulamayla eğitim tek bir merkezden verilecek 6 ayrı ildeki sınıflarda da eğitim aynı anda peşine düşüp takip edilecekBöylece 2 bin polisin eğitimi aynı zamanlı yapılabilecekSınıfların en kayda değer özelliklerinden biri de lazerli silahla eğitimPolisler, kendi tabancılarına takılan bir aparat doğruca, reel ortamdaymış gibi olayın içine giriyor, atış yapma yapıyorBu akıllı sistem, atışların anında arkasından, nasıl bir performans sergilendiğini de otomatik raporlamayla gösterebiliyorEğitimler sistem sayesinde kaydedilip daha sonra her yerde izlenebilecekSistemin ilk denemesini İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yaptı

Kaynak *

858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt