Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polisten yeni ihbar hattı: Alo Kanka

Polisten yeni ihbar hattı: Alo Kanka
0
59

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Emniyet teşkilatının 163 ’üncü kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde İstanbul ’da, “InsanlarPolis elele yürüyüşü düzenlendi
İSTANBUL Etkinlikte, halkın ihbarlarının değerlendirileceği, “Alo Kanka mesaj servisi de tanıtıldı
Emniyet teşkilatının 163 ’üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ‘Halk MüziğiPolis elele ’ yürüyüşü Mecidiyeköy ’den başladı

Yürüyüş sırasında 1 kilometrelik dev Türk bayrağı Taksim Meydanı ’na kadar taşındı Yol her tarafında vatandaşlara teşkilatın hazırladığı broşür ve karanfiller dağıtıldı

Faaliyet dahilinde vatandaşlardan gelecek ihbarların yazılmış ve görüntülü mesaj yoluyla değerlendirileceği “Alo Kanka hattı da tanıtıldı

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Yaşamsal Yılmaz, “Halkın polise mesaj aracılığıyla ulaşması, ihbarda bulunması, hatta eğer görüyorsa bizden aldığı hizmet kalitesini bize bildirmesi konusunda 1550 olarak bundan böyle hattımız var Halkımız yanındaki telefonla bize ihbarda bulunabilecek Bilhassa okul çağındaki gençlerimizin devletle iletişimini karşılamak üzere bütün okulları gezmeye başlayacak dedi

1550 Alo Kankahattına gelen bir takım ilginç mesajlar ve cevapları ise şöyle

Yanıt: Tebrik ederiz

Yanıt: Olur böyle şeyler yaşam devam ediyor kafana takma Sana sevgili mi yok?

Yanıt: Mümkündür Psikoloğunla görüş

Mesaj: 4 aylık Sibirya kurdu cinsi köpeğim var Ne yiyeceği ve kaç öğün yiyeceği hakkında bilgim değil Data verir misin?
Yanıt: Veterinerinizle görüşün

Yanıt: Bu konuda yapabileceğim bir şey yok 18 yaşına gelince özgürsün

not alıntıdır *

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt