Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Politika Dediğin

Politika Dediğin
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Politika Dediğin Politika nasıldır bilirsiniz meleklerimBir şey söylersiniz ama söylediğinizle izah etmek istediğiniz şey en ince ayrıntısına kadar farklıdırBu politikanın bir gereğidirBu gereği diğer ünlü politikacılarımız nasıl yerine getirmiş bakın bakalımYazıları ilk kez olağan sonra birer satır atlayarak okuyun bakalım ne çıkacakpolitikadedigin5c5631aeb61d3alt :D Big Grin :D Politika Dediğin Bill clinton; Türkiye bizim daima dostumuz olan bir ülkedir Defalarca şerefli ve bizimle eşdeğer edinmek istemiştir, bunu biliyoruz Çıkarlarımız her şey aramak değil Dünya barışının sürekliliği için Türkiye'yi de öteki yoksul ülkeleri de arkadaş canlısı selamlıyoruz Bu yolda tum birikimimizi uygulamak zorundayız Türkiye bizim kö tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai lemizdir Süleyman Demirel Koltuğumda azıcık daha oturmak için kimseden istekte bulunmam Demokrasi için ne gerekirse yaparım çünkü hırstan arınmak zorundayız Çağdaş medenilik yolunda öfkeli bir insanım Bensiz bir Türkiye de pekala güzel idare edilir Bunun aksini düşünemiyorum Kendim için bir şey istiyorsam namerdim Tersi olsaydı derdim ancak; istiyorum, evet sürem uzatılsın!!! Devlet Bahçeli Bizim amacımız bu fakir halkın şikayetlerini kulak vermek ve çözmektir Asla şovenizm duygularını kabartmak davası gütmeyiz Kardeş kavgasını körüklemek ve bu yolda kadrolaşmayı sağlamak tan kaçınırız Hedefimiz umut aşılamak tır Bize faşist diyerek saldıranların haksızlık ettiğini düşünüyoruz Onların siyasal hayatı bitecek!! Bülent Ecevit Benim solcu bir politikacı olduğuma şüphe duyulamaz Yolumdan döndüğüme hala inananlar varsa, onların akıllarına şaşma ederim Her kesimden değişmez fikirlilere şaşarım Aslolan her zaman ve her konuda halkın isteğidir Sağcıların kıblesi ise her zaman Amerika Birleşik Devletleri'dir Ben de halkım için varım ve bütün hizmetlerimle onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!! Mesut Yilmaz Benim dürüst parti lideri imajım Her şeyden önemlidir Ben başka liderler gibi halkı kandırmak amacıyla planlanmış oyunlara girmem Bu benim için sıkınılacak bir görünümdür Ekonomiyle ve borsayla görevim gerektiği değin ilgiliyim Halkımla içli dışlıyım ve bu ilişkilerim bir uçtan bir uca toplumda kıymetli bir yerim var Sanılmasın ancak yakın çevremi ihya ederim ​  

858,496Konular
981,684Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt