Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polocup'ta bi kac hile

Polocup'ta bi kac hile

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkese merhabaBen Kolay Şifre diye bir program arıyorum Çok aradım ama bulamadım Daha önce kullandım fakat şu anda elimde yok ve bulamıyorum Programın çalışma prensibi şöyle; Bir metin bölümü war Buraya herhangi bi oyunun bir şifresini yazıyoruz Yan taraftan tuş seçiyoruz Mesela 1 tuşunu seçtik Şifre yerine de GTA: Vice City oyununun şifresi olan ASPIRINE'yi yazdık Uygulayıp simge durumuna küçülttükBildirim alanında programın simgesi gözüküyor Ardından oyuna giriyoruz Oyun içinde 1 tuşuna bastığımızda otomatik olarak ASPIRINE yazmış oluyoruz we şifre aktif hale geliyor HitPoints tekrar 100leniyor Bu aradığım programı yada aynı işlevi gören bir programı bilen weya elinde bulunan arkadaş warsa cevaplarınızı bekliyorum Lütfen okuyup geçmeyin ihtiyacım var bu programa Zaten program sırf hile değil başka işler için de kullanılabilir güzel bir program elinde olan veya bulabilecek olan varsa lütfen paylaşsın!!

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt