Polygon (MATIC) önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından Upbit’te listeleneceği haberinin akabinde %25’in üzerinde paha kazandı.
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.
Ethereum ölçeklendirme tahlili Polygon (MATIC) son 24 saatte kayda paha bir yükseliş yaşadı. Yükseliş, Koreli kripto varlık alım satım platformu Upbit’in MATIC’i listelediğini açıklamasının akabinde geldi. Koreli kullanıcılar artık MATIC alım, satımı ve transferi gerçekleştirebiliyor.
Platform bugün, son vakitlerin tanınan kripto varlığı Solana’yı ve devasa bir yükseliş ile gündeme damgasını vuran NuCypher’ı da listeledi. SOL %6 üzere küçük bir yükseliş yaşarken NuCypher, 0.29 dolar düzeylerinden CoinGecko datalarına nazaran 2.61 dolar düzeyine kadar yükselerek %678 oranında paha kazanarak dikkatleri üzerine çekti.
Günde 7 milyar doların üzerinde süreç hacmi gören Upbit, Güney Kore’nin en büyük kripto varlık alım satım platformudur.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.