Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Polygon (MATIC) %25, NuCypher (NU) %678 Değer Kazandı! Neden Yükseldi?

Hoş geldin! Asi1234 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Polygon (MATIC) %25, NuCypher (NU) %678 Değer Kazandı! Neden Yükseldi?
0
28

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
polygon-matic-yuzde-25-nucypher-nu-yuzde-678-deger-kazandi-neden-yukseldi.jpeg

Polygon (MATIC) önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından Upbit’te listeleneceği haberinin akabinde %25’in üzerinde paha kazandı.
Ekran-Resmi-2021-10-15-14.03.42-1058x640.png
Kaynak: CoinGecko
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereum ölçeklendirme tahlili Polygon (MATIC) son 24 saatte kayda paha bir yükseliş yaşadı. Yükseliş, Koreli kripto varlık alım satım platformu Upbit’in MATIC’i listelediğini açıklamasının akabinde geldi. Koreli kullanıcılar artık MATIC alım, satımı ve transferi gerçekleştirebiliyor.

Platform bugün, son vakitlerin tanınan kripto varlığı Solana’yı ve devasa bir yükseliş ile gündeme damgasını vuran NuCypher’ı da listeledi. SOL %6 üzere küçük bir yükseliş yaşarken NuCypher, 0.29 dolar düzeylerinden CoinGecko datalarına nazaran 2.61 dolar düzeyine kadar yükselerek %678 oranında paha kazanarak dikkatleri üzerine çekti.
polygon-matic-25-nucypher-nu-678-deger-kazandi-neden-yukseldi-3-1050x640.png
Kaynak: CoinGecko
Günde 7 milyar doların üzerinde süreç hacmi gören Upbit, Güney Kore’nin en büyük kripto varlık alım satım platformudur. 

858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt