Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

POP Two Thrones-Trainer'ı Çalıştıramadım..????

POP Two Thrones-Trainer'ı Çalıştıramadım..????
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar poptt için indirdiğim hiç bir tainri çalışıtramadımgereğini yapmama rağmen,acaba bilmediğim bir püf noktasımı var?
elinde kullandığı olan varsa bana göndersin bi zahmeteyvallah

Similar threads

Arkadaşlar dc++ dan 342 gb lık bi iso dosyası indirdim sanırım oyunun dvd si oyunu kurdumcd keyini'de girdim wwwgamecopyworldcom' 'dan bir kaç dosya indirdim ama bu dosyalar arasında 264 mb lık bi dosya var ona hiç bi şey yapamadım çünkü bu indirdiğim iso dosyasının içindeki dosyalarla aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
arkadaşlar çok teşekkürler nasıl çalıştırılacağına dair bi sürü konu var ama olmuyor ne yaptıysam çalıştıramadım bu konularda acemide değilim ama yok yok yok lütfen şu işi şöyle maddeler halinde biriniz yazın karışık olmasın mesela biri deamon toolsu kur imajı yükle kur makinayı kapat aç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Oje sürmenin püf noktaları Hiç öyle bakmayın sevgili bayanlar oje sürmeninde tekniğimi olurmu püf noktasımı olurmuş demeyinElbette var sizde oje sürerken can sıkıntısı yaşıyorsanız aşağıdaki yazımızı dikkatlice okuyun ve oje sürmenin püf noktaları nelermiş öğrenin Koyu renk ojenin mat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Öncelikle merhaba arkadaşlarGeçen gün indirdiğim lord of the rings conquest oyunununda yaygın bir sorunla karşılaşdımİnternetten yerli forumlardan yabancı forumlardan araştırdımVe benimle birlikte bir sürü kişinin de aynı sorunu olduğunu gördümPeki sorun neydiOyunu açarken girişde karşımıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt