Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

pop3 yardım pls

pop3 yardım pls

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
oyuna yeni basladım arenadayım ilk bosla dövüsecem ne yapcagımı(gözlerini kör etcez) biliyorum ama bosun sırtına atlıyom ilk hanceri batırıyom eliyle alıyo beni savuruyo eline batıramıyom onu nasıl yapcam özel bi tuş varmı yardım pls

Similar threads

Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhabe ben lise son öğrencisiyim üç senedir bi kızı seviyorum ilk gördüğümden beri ilkten bunu ona söyleyemedim çünkü sevgilisi vardı ona böyle bişey söylememin yakışırı kalmazdı arkadaş olmayı denedim ona bir dost oldum ayrıca bu arada unuturum sannmıstım lakin yanılmışım beni onu doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
testere türk yapımı olsa bir Türkopat, bir kurban ve kurbanın hayatı üzerine kurulmuş bi oyun kurban gözlerini ıssız bi odada açar ve karşısındaki ekranda pskiopatın yöneldirmesiyle ölümüne oyuna başlar Lakin ya keza Türkopat ayrıca de kurban Türk olursa kurban : bu ne! Nerdeyim ben ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ailem ve sevdiğim Mrb arkadslar ben 26 yasındayım ve kendimi cok bitkin,yaslı hissediyorum yaptıgım hiç birseyden mutlu olamıyorum ve tek mutlulugu sevdigim kişide buluyorum lakin bazen onunda bi takım sıkıntıları oluyo ona yardım olmaya calıssamda kendi içine kapanıyo yalnızca onun bu yönü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
bana yardım edin ne olurailesi beni istemiyo mrh Arkadaşlar ben nerden başlıycağımı bilemiyorum pek güç durumdayım ancak ne olur bana yardım edinarkadaşlar ben özel bi hastanenin muhasebe bölümünde çalışıyorumhastAnenin sahibinin oğlunu seviyorum iki yıldır beraberizo benim birincil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
335
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt