Kripto trader’ı ve analisti Ben Armstrong, uzun vadeli altcoin yatırım felsefesini ve portföyündeki kripto paraları açıklıyor. Ayrıca analist, bazı altcoin’leri kısa vadede ne olursa olsun satmayacağını vurguluyor.
Ben Armstrong: Altcoin yatırımlarında sat düğmesine tıklamak bir zorunluluk!
Yeni bir videoda Ben Armstrong, kripto para birimlerine inandığını ancak sat düğmesine tıklamanın bir zorunluluk haline geldiğini söylüyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Dolar yakın zamanda kaybolmayacak. En kötü durum senaryosu hiper enflasyon mümkündür, ancak bu pek olası değildir. Bu, kripto sisteminin önümüzdeki yıl doların yerini almayacağı anlamına geliyor. Yolda on yıl, kim bilir? Ama şimdilik sadece olmuyor. Aldığın faturaları biliyor musun? Nakit ödenmeleri gerekiyor. Çoğunuz, bir gün finansal sistemimizin tamamen yerini alması umuduyla uzun bir oyun oynayacak ve süresiz olarak kripto biriktirebilecek durumda değilsiniz.
Ben Armstrong, uzun vadeli potansiyele sahip projeler ile kısa vadeli karlar üretebilecek projeler arasında ayrım yapmanın önemli olduğunu ekliyor. Örnek olarak analist; ne olursa olsun Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Chainlink (LINK) ve muhtemelen Polkadot (DOT) varlıklarının çoğunu satmayacağını söylüyor.
Öte yandan analist, merkezi olmayan finans (DeFi) projesi Compound (COMP)’da altı rakamlı bir holdinge sahip olduğunu ve hiçbir zaman gerçekleşmeyen yükseliş söylentileri nedeniyle elde ettiği yüksek seviyesinden yaklaşık 200 dolar düştüğünü açıkladı. Ben Armstrong, COMP’a karşı hiçbir kötü düşüncesinin olmadığını söylüyor. Ancak analist, tekrar yükselir yükselmez altcoin varlıklarını satmaya başlayacağını belirtiyor. Ben Armstrong konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Portföyümdeki çoğu projeye bir tür bağlılığım var. Ama hala çok var.. İster inanın ister inanmayın, aslında hem para için hem de kripto için kriptoda olabilirsiniz… Altcoin portföyünüze bakmalısınız ve hangi projelerin sizin için pazarlık konusu olmayan uzun vadeli yatırımlar olduğuna ve hangi projelerin sadece kazanç için kullanıldığına karar vermelisiniz. Sizin için her şey kazançlarla ilgili olabilir ve belki dolara güveniyorsunuz ve piyasanın tepesinde her şeyi nakde çevirmek istiyorsunuz. Sorun değil, senin işin buysa, sorun değil, dostum. Mesele şu ki bir plana ihtiyacın var. Bu boğa piyasasının sonuna gitmek ve tüm bunları anında anlamaya çalışmak istemezsiniz.