Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Popüler Twitch Yayıncısı Necati Akçay Trafik Kazası Geçirdi

Hoş geldin! batkov tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Popüler Twitch Yayıncısı Necati Akçay Trafik Kazası Geçirdi
0
57

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
twitch-yayincisi-necati-akcay-trafik-kazasi-gecirdi-1629553909.jpg

Uzun yıllardan beri YouTube Türkiye ve Twitch dünyasında etkin olan Necati ‘ZEON’ Akçay, bugün takipçilerini üzen bir haber paylaştı. Akçay, Instagram hesabından paylaştığı kıssada trafik kazası geçirdiğini açıkladı. Akçay, neyse ki kazayı önemli bir biçimde yaralanmadan atlattı.

İstanbul Büyükçekmece’de öğlen saatlerinde kaza geçiren Necati Akçay, durumunu hastaneden bildirdi. Takipçilerinin evvelce kazayı duymasını cevaplayan Akçay, aracının kazalı halini paylaştı ve akabinde şu biçimde konuştu:

“Sadece burnum şiş”:

46f2d767f64423536181c70d20add8d330c6cd66.jpeg

Kapıyı açtım, kendim indim araçtan. Allah’a şükür bir şey yok. Yalnızca bunum şiş. Verilmiş sadakamız varmış. Düzgün dilekleriniz için çok teşekkürler. Bir şeyim yok yani aklınız kalmasın. Haberlerde gördünüz diye ben yalnızca paylaşıp duyurmak istedim. Seviyorum sizi.

Webtekno ailesi olarak bizler de kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

858,509Konular
982,855Mesajlar
30,649Kullanıcılar
Yılmaz'ınSon üye
Üst Alt