Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

popüler yalanlar

popüler yalanlar
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
popüler yalanlar Ben zaten anlamıştım Kayda Değer olan ruh güzelliği canım Senden başka kimseyi sevmedim AaaaHoşgeldinBen de hemen sana geliyordum Abi Meslek Yarın bitmiş Öğle tatili yapmıyoruz Şu Anda ben de seni arayacaktım Orijinal protez parçası Telefon şehirler arasına kapalı abi be Burada torpil geçmez kardeşim Valla girilmez levhasını görmedim memur bey Yemeğe kalsaydınız Fazla üzüldüm Her bedene uyar abla Davetliydik ama gitmedik Kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi Herkese eşit zam yapıldı Hatırası var Sen her şeyin en iyisine layıksın Biz yalnızca arkadaşız O benim ağabeyim gibiydi Ben zaten böyle olacağını biliyordum Emrin olur Gerisinde değil, burada olsun yüzüne de söylerim  

Similar threads

en sık duyduğumuz yalanlar * Yarın hazır * Öğle tatili yapmıyoruz * Hiç acıtmayacak * Yüzünü gören cennetlik * Abi , abla sıkıntı olmuş * Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış * Şu Anda ben de seni arayacaktım * İsterseniz parasını verelim * Orijinal değiştirme parcası *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
yalanın böylesı Ben zaten anlamıştım Önemli olan ruh güzelliği canım Senden başka kimseyi sevmedim AaaaHoşgeldinBen de hemen sana geliyordum Abi Iş Yarın tamam Öğle tatili yapmıyoruz Hemen ben de seni arayacaktım Orijinal değiştirme parçası Telefon şehirler arasına kapalı abi be Burada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
En Popüler Yalanlar http:forumbilgilihocamcomforumimagesenpopuleryalanlar5ad0cad1e6be4png O benim ağabeyim gibiydi Yedi göbekten İstanbulluyuz Elimizde büyüdü Orada durumunu toparlamış Paraya para demiyormuş Paranın ne önemi var önemli olan insanlık Abi sen kapat, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
254
En Popüler Yalanlar O benim ağabeyim gibiydi Yedi göbekten İstanbulluyuz Elimizde büyüdü Orada durumunu toparlamış Paraya para demiyormuş Paranın ne önemi var mühim olan insanlık Abi sen kapat, ben hemen arıyorum Çocuğu gönderdim bile, birazdan sende İmkansız, daha ucuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
En Popüler Yalanlar O benim ağabeyim gibiydi Yedi göbekten İstanbulluyuz Elimizde büyüdü Orada durumunu toparlamış Paraya para demiyormuş Paranın ne önemi var mühim olan insanlık Abi sen kapat, ben anında arıyorum Çocuğu gönderdim bile, birazdan sende İmkansız, daha ucuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,497Konular
981,910Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt