Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PORT NASIL ACILIYOR PROGRAMI VARMI BİLMİYORUM YARDIM!!
Windows defenderdan gelişmiş ayarlar ordan gelen kutallar bas sonra dağ tıkla yeni kuraldan bağlantı noktası seç tcp de 80 udp 80 pcde olmadığım için tam bende hatırlamıyorum
Herkes anasının karnından bilerek çıkmadı bu forumun sahibi artundu galiba mesela oda 1 yaşında emekliyordu sen gibi yani demsk istediğim şu birşeyleri başarmak istiyorsan çaba gösterip öğrenmenin yolunu bul kimseye muhtaç olma
Selam arkadaslar! bir oyunun icinde language, lang ve dil adinda bir dosya bulunmuyor mesela (Motogp 7 oyunu)
peki dil dosyasin nasil bula bilirim oyunun icindeki dosyalari inceledim ama bulamadim yani notepadla acdim karisik (ÃèÇi ‹È‹D$‰‰P è?ô) hariflerden baska bir sey bulamadim
sormak...
Ben bizim apartmanin 2 kat üstünde oturan bi kiza aşik oldum onu fazla sevdimayni dershaneye gidiyoruzdeshanenin başlarinda ben kiza 1 kere çikma teklifi ettim kabul etmedi,natürel benim hiç sevmediğim arkadaşlar bana inat olsun die kiza benim adima defalarca çikma teklifi etmişler,kiz yan bana...
Selamun aleykum
ben 17 yasindayim sevdigim kiz ise 2000 dogumlu
bu kizla calistigim is yerinde tanistim ilk gun baya bi sohbet muhabbet felan
bana feysin varmi felan diye sordu o gun aksamda feysini aldim 23 gun bununla sabah 56 ya değin konustuk neyse iste
isin son gunuydu isten ayriliyordu...
asilama icin yardim ne olur Merhaba arkadaslar burda okudugum kadariyla tecrübeli arkadaslar var banada yardim edin Ben 3 yildir evliyim ve hamile kalamiyorum ben yurtdisinda kaliyorum burda bütün testlerim yapildi esiminde lakin sorun yok yinede olmuyor ankarada iyi bir doktor nasihat...
selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var
yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.