Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

PORT NASIL ACILIYOR PROGRAMI VARMI BİLMİYORUM YARDIM!!

PORT NASIL ACILIYOR PROGRAMI VARMI BİLMİYORUM YARDIM!!
5
100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiper67

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
51
F-D Coin
60
Windows defenderdan gelişmiş ayarlar ordan gelen kutallar bas sonra dağ tıkla yeni kuraldan bağlantı noktası seç tcp de 80 udp 80 pcde olmadığım için tam bende hatırlamıyorum

Wiper67

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
51
F-D Coin
60
Herkes anasının karnından bilerek çıkmadı bu forumun sahibi artundu galiba mesela oda 1 yaşında emekliyordu sen gibi yani demsk istediğim şu birşeyleri başarmak istiyorsan çaba gösterip öğrenmenin yolunu bul kimseye muhtaç olma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Selam arkadaslar! bir oyunun icinde language, lang ve dil adinda bir dosya bulunmuyor mesela (Motogp 7 oyunu) peki dil dosyasin nasil bula bilirim oyunun icindeki dosyalari inceledim ama bulamadim yani notepadla acdim karisik (ÃèÇi ‹È‹D$‰‰P è?ô) hariflerden baska bir sey bulamadim sormak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ben bizim apartmanin 2 kat üstünde oturan bi kiza aşik oldum onu fazla sevdimayni dershaneye gidiyoruzdeshanenin başlarinda ben kiza 1 kere çikma teklifi ettim kabul etmedi,natürel benim hiç sevmediğim arkadaşlar bana inat olsun die kiza benim adima defalarca çikma teklifi etmişler,kiz yan bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Selamun aleykum ben 17 yasindayim sevdigim kiz ise 2000 dogumlu bu kizla calistigim is yerinde tanistim ilk gun baya bi sohbet muhabbet felan bana feysin varmi felan diye sordu o gun aksamda feysini aldim 23 gun bununla sabah 56 ya değin konustuk neyse iste isin son gunuydu isten ayriliyordu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
asilama icin yardim ne olur Merhaba arkadaslar burda okudugum kadariyla tecrübeli arkadaslar var banada yardim edin Ben 3 yildir evliyim ve hamile kalamiyorum ben yurtdisinda kaliyorum burda bütün testlerim yapildi esiminde lakin sorun yok yinede olmuyor ankarada iyi bir doktor nasihat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
selam arkadaslar simdi beni cok asagiliyacaksiniz ama manâlı degil bende kendimi cok asagiliyorum,su anda kafayi yemek üzereyim klavyem kül icinde kaldi biraz uzun olabilir ama okumanizi ve açıklama yazmanizi cok istiyorum buna cok ihtiyacim var yasim 36, 12 yıl önce görücü usulü ile türkiyede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,461Konular
981,109Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt