iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
1 Lt Süt
1 Su B Toz Şeker
4 Çorba K Söke Un
1 Çorba K Nişasta
100 Gr Lor Peyniri
1 Paket Petibör Bisküvi
Portakal Reçeli
Üzeri İçin:
İkramlık Çikolata
Hazırlanışı :
Tencereye sütü, şekeri, unu, nişastayı ve lor peynirini koyun Ocakta çırpıcıyla karıştırın Muhallebi kıvamına gelince içine bisküvileri kırın
Yağlanmış kek kalıbına döküp soğumasını bekleyin Mümkünse bir gece dolapta bekletin
Çikolatayı ben mari usulü buharda eritin Pastayı servis tabağına zıt çevirin Eritilmiş çikolatayı üstüne dökün Arkasında portakal reçelini dökün *
1 Lt Süt
1 Su B Toz Şeker
4 Çorba K Söke Un
1 Çorba K Nişasta
100 Gr Lor Peyniri
1 Paket Petibör Bisküvi
Portakal Reçeli
Üzeri İçin:
İkramlık Çikolata
Hazırlanışı :
Tencereye sütü, şekeri, unu, nişastayı ve lor peynirini koyun Ocakta çırpıcıyla karıştırın Muhallebi kıvamına gelince içine bisküvileri kırın
Yağlanmış kek kalıbına döküp soğumasını bekleyin Mümkünse bir gece dolapta bekletin
Çikolatayı ben mari usulü buharda eritin Pastayı servis tabağına zıt çevirin Eritilmiş çikolatayı üstüne dökün Arkasında portakal reçelini dökün *