iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 3 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu 1 Türk kahvesi fincanı toz şeker 2 yemek kaşığı silme mısır nişastası 1 paket vanilya Yapılışı
Derin bir tencereye portakal suyu, nişasta, toz şeker ve vanilyayı ekleyin Çırpıcı yardımı ile iyice çırpın Ocağın üzerine alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin Kıvamın akışkan olmalı bekledikçe daha koyulaşıyor Nişastayı yoğun koymayın çok katı olur ve tadını alamazsınız Pişen pelteyi kuplara paylaştırın ve soğuduktan sonra servis edin Afiyet olsun
Derin bir tencereye portakal suyu, nişasta, toz şeker ve vanilyayı ekleyin Çırpıcı yardımı ile iyice çırpın Ocağın üzerine alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin Kıvamın akışkan olmalı bekledikçe daha koyulaşıyor Nişastayı yoğun koymayın çok katı olur ve tadını alamazsınız Pişen pelteyi kuplara paylaştırın ve soğuduktan sonra servis edin Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.