iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 4 tane tamamen soyulmuş portakal
• Garnitür olarak birkaç parça lahana
• 100 gr siyah zeytin
• Bir miktar limon suyu
• 2 tane orta boy, ince doğranmış soğan
• 1 tutam kırmızı biber
• 1 tutam kimyon
Hazırlanışı :
Portakalları dilimlerine ayırın Lahanayı düzgün bir şekilde parçalara ayırın Zeytinleri, herbir tabağın ortasına koyunuz ve etrafına portakalları dizip üzerine lahana ve soğanları serpiştirin Zeytinyağı ile limon suyunu karıştırıp yamağin üzerine dökün Kimyon ve kırmızı toz biber ilave edip servis yapın
• 4 tane tamamen soyulmuş portakal
• Garnitür olarak birkaç parça lahana
• 100 gr siyah zeytin
• Bir miktar limon suyu
• 2 tane orta boy, ince doğranmış soğan
• 1 tutam kırmızı biber
• 1 tutam kimyon
Hazırlanışı :
Portakalları dilimlerine ayırın Lahanayı düzgün bir şekilde parçalara ayırın Zeytinleri, herbir tabağın ortasına koyunuz ve etrafına portakalları dizip üzerine lahana ve soğanları serpiştirin Zeytinyağı ile limon suyunu karıştırıp yamağin üzerine dökün Kimyon ve kırmızı toz biber ilave edip servis yapın