Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Portal 2 oyundan atiyor yardim !

Portal 2 oyundan atiyor yardim !

Similar threads

Arkadaşlar ben most wanted 2 yi indirdim ve yükledim yanlız oyunu açıyorum bu şekilde loading de kalıyorNasıl düzeltebilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Arkdslar ben eskidende oynuyodum POP The Two Thrones bitirdim,yani sinzin anliyacaniz oyunu sorunsuz oynuodum simdi oyunu yükledim ve oyun aciliyor ama tam oyun basliyaca sirada kendisi kapaniyor (siyah ekran geliyor) Prince of Percia sands of time ayni sorun ondada var ama onda söyle bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Gta San Andreas'a modlar yükledim ama ne olduysa 10 dakka oynamadan gtasaexe çalıştırmayı durdurdu hatası çıkıyor Her şeyi denedim uyumluluk ayarlarını yaptım yönetici olarak çalıştırdım sistemden dep ayarlarını yaptım internette gördüğüm çözümü denedim(rockstar games klasörünün içine gta san...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
BU OYUNU BİLGİSAYARIMA BİR TÜRLÜ KURAMADIMARKADAŞLAR BANA YARDIM EDİN İNANIN CDLERİ KIRMa NOKTASINA GELDİM, KURULUM ACIKLAMASINDA DEAMON VE WİNRARI KUR DİYORARKASINDAN RAR DOSYAYI DİSKİNİZE ACIN DİYOR ARDINDAN DOSYA EKSİK HATASI GELİCEK VE 4 CD Yİ TAKIN DİYOR BEN DEAMONUN KURDUM WİNRAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Arkadaşlar portal 2 ye giriyorum yapımcılar ismi geçince oyun yanıt vermiyor kapanıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt