Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

poster meselesi :(

poster meselesi :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bir insan sevdiği için her şeyi yapar fakat ben o kadar çok seviyorum fakat sevgimden dolayı fazla lakin fazla fazla layık veriyorum acilen soruyorum türk erkeklerine hangi birey sevdiği için taa izmirden çıkıp istanbula gidip 12070 cm boyunda sevdiğinin sevdiği şanatçısının (göakn itina) posterini alıp sevdiğine götürür bence kimse yapmaz böyle bir şeyi en azından kıskanır lakin ben yaptım bundan başka 2 gün de o posteri bulmak için uğraştım neyse daha sonra geçen süre için aramız soğudu çünki araya geçmiş girdi ve bir gün arkadaşıda yanında iken muhabbet ederken konu duvar ilanı den açıldı açıldı ve sevdiğimiz şöyle bir sey söyledi geçen gün (gökan özen'i) rüyamda gördüm geldi koştu bana sarıldı dudaklarıma bir yapıştı ayyy fazla hoş bir rüyaydı derhal benim yerimde olsanız ne yapardınız ben aynen posteri aldım ve yaktım şimdi fazla kızıyor ve diyorki bunda ne var kızılacak gene görsemde yine öpsem diyor ve biz birde yakında nikah yapacağız sizce yapılması gereken şey nedir en mantıklı olan ben çözemedim (

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt