Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Postpartum psikoz tedavisi

Postpartum psikoz tedavisi
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Postpartum psikoz nasıl tedavi edilir postpartum psikoz nasıl gecer postpartum psikozun tedavisi postpartum psikoz sorunu tedavisi postpartum psikoz nedir nasıl tedavi edilir sizler icin sagliksitenizcom ekibi acıkladı Tıp dalında post

Postpartum psikoz nasıl tedavi edilir postpartum psikoz nasıl gecer postpartum psikozun tedavisi postpartum psikoz sorunu tedavisi postpartum psikoz nedir nasıl tedavi edilir sizler icin sagliksitenizcom ekibi acıkladı
Postpartum psikozu tedavisi

Tıp dalında post sonrası, partum ise doğum anlamına gelir postpartum doğum sonrası demektir Psikoz ise delilik demektir Postpartum psikozu tam manasıyla doğum sonrası deliliği demektir Postpartum psikozuna yakalanan kadınlar olmayan şeyleri gorur, nadiren de olsa algılayamama sorunu yaşarlar, aslında gercek olmayan ve değiştirilmesi cok zor olan inanışları ve duşunculeri vardır
Postpartum psikozunda cocuğun sağlığa uzerine aşırı duşunme hali mevcuttur Ayrıca cocuktan nefret etme, cocuğu oldurme duşuncesinde kadar ilerleyici bir hastalıktır Bu sebeple postpartum psikozunun tedavisi icin bir uzmandan yardım alınmalıdır
Postpartum psikozu tedavisi esnasında annenin hastaneye yatırılması, cocuğundan ayrı olarak tedavi gormesi gerekir Uzman bir ekip tarafından hastaneye yatırılarak tedavi edilmesi gereken postpartum psikozu hastalığına yakalanmamak icin cok aşırı cikolata yemekten kacınmalı, kahveden uzak durmalı,i duzenli uykuya ozen gosterilmelidir Aynı zamanda gunde iki defa duş almak annenin gebelik sonrası rahat etmesine yardımcı olur
Duzenli yuruyuşler yapmak, bebek bakımı hakkında daha onceden bebeği olmuş olan arkadaşlarla konuşmak anneye iyi gelecek şeylerdir Eğer gerekirse postpartum psikozu tedavisinde ilac kullanılabilir Ancak bu ilacın mutlaka doktor onerisi ile olması gerekir Kesinlikle doğum sonrası deliliğinden kurtulmak icin doktor onerisi olmadan ilac kullanmayın
h 3Postpartum psikoz tedavisi

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt