Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

power led sorunu

power led sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
yeni aldığım asus p4p800 anakartımı bilgisayarıma taktım, bilgisayaramı kapattığım halde kasadaki power led hala yanık kalıyo ne yapmam gerektiği konusunda yardım ederseniz tşk ederim

Similar threads

selam arkadaşlar dün overclock yaptığım pc ye bi fan aldım cooler master jet7 işlemci amd 2600 overclock ile 23ghz stabil hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyoduama ısınma vardı biraz fanı değiştirirsem iyi olur diye düşündüm yeni fanı aldım içinden iletken jel çıktı onu sürdüm işlemcinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
SATA Hard disk aldım, sistemim acayip kasılıyo, pencere acıp kaparken bile ve adamın asabı bozuluyo, yaptıgım işleri aşagıda anlattım, bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim buna cozum bulalım maxtor 120 GB Hard disk aldım, eski HD min (ata samsung 80GB) data kablosunu soktum, bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt