Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni aldığım asus p4p800 anakartımı bilgisayarıma taktım, bilgisayaramı kapattığım halde kasadaki power led hala yanık kalıyo ne yapmam gerektiği konusunda yardım ederseniz tşk ederim
selam arkadaşlar
dün overclock yaptığım pc ye bi fan aldım cooler master jet7
işlemci amd 2600 overclock ile 23ghz stabil hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyoduama ısınma vardı biraz fanı değiştirirsem iyi olur diye düşündüm
yeni fanı aldım içinden iletken jel çıktı onu sürdüm işlemcinin...
SATA Hard disk aldım, sistemim acayip kasılıyo, pencere acıp kaparken bile ve adamın asabı bozuluyo, yaptıgım işleri aşagıda anlattım, bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim buna cozum bulalım
maxtor 120 GB Hard disk aldım, eski HD min (ata samsung 80GB) data kablosunu soktum, bilgisayarı...
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın
vede
CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz
Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
vede
Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
vede
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.