Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Power Supply Fanım Çok Hızlı Dönüyor. ACİL

Power Supply Fanım Çok Hızlı Dönüyor. ACİL
0
113

Similar threads

Power Supply fanımın içini açıp yağlayıp temizlememe rağmen çok hızlı dönüyor ve rahatsız edici ses çıkarıyor Fanı nasıl yavaşlatabilirim lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
beyler 4 yıldan berı ayını pc yı kullanıyorum ama bu yaz sıcaklar baslayınca işlemci fanı cok hızlı ve cok ses cıkararak donmeye basladı işlemci sıcaklıgına baktım 60 tan asagı ınmıyordu hemen fanı temızledım macununu yenıledım kapagı acık calıstırdım fayda etmedı en sonunda bılgısayarcıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Power Supply ( Enerji Kaynağı ) Power Supply ( Enerji Kaynağı ) Kaç Watt Olmalı Bilgisayarda en önemli nokta doğru kasanın seçilmesidir halk çoğunlukla en fazla bu konuda hata yapıyor ( seçimlerinde ), sisteminiz ne kadar iyi, ne kadar güçlü ve fiyatı yüksek olursa olsun, doğru kasa ve enerji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde satışa sunulan Galaxy S20 şarj özelliği sayesinde akıllı telefon dünyasında bir ilke imza attı. Hızlı şarj konusunda yoğun çalışmalar içinde olan firma, aldığı yeni sertifika ile bu konuda öncü olan bir firma haline geldi. Samsung Galaxy S20 ailesi, şubat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt