Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Power Supply Ve Isı Yardım

Hoş geldin! HiccuP5445 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Power Supply Ve Isı Yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
MErhaba Arkadaşlar benim bilgisayarım bi powerı var fakat bu power bana yeterlimi bilmiyorum sizlerede bi sormak istedim sistemim aşağıda yazıyor buna göre kaç watt power gerekir haa bu powerlar için test olan vardı yaptım int üzerinden ama bir de size sorim dedim benim kasam Aopen marka bi kasa ama içerisinde everpower adlı 400 wattlık px400 adlı bi power var bu marka nasıldır sistemime uyyumlumudur yoksa değiştirmelimiyim everest marka 450watt lık bi power buldum 25 ytl ye bu nasıldır eğer değiştirmem gerekiyorsa fazla pahalı olmayan bildiğiniz kaliteli ve benim sistemime yetecek bi power arıyorum Yardımcı olursanız sevinirim

bide benim amd X2 64 +3800 bi işlemcim var ve bunu everest adlı bir programla ile ısısna bakıyorum vee içine hava tutulmuş fanı yeni temizlenmiş olduğunda boştayken 2122 derece normal yani hava tuttuktan 1 hafta sonra flan 2829 derece falan oluyor bildiğim kadarıyla gayet güsel bi ısısı var yinede size sormak istedim dha iyi test yapan ısıyı gösteren programlar var ise söliyebilirimisiniz
Herkese Teşekkürler

858,500Konular
982,386Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt