Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Powerturk Pop 40 Listesi Ocak

Powerturk Pop 40 Listesi Ocak
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ocak 2019 Powerturk Top 40 Listesi
2019 Ocak ayı Powerturk Pop 40 Listesi

Duman Sor Bana Pişman Mıyım Sony Music Seksendort Hayır Olamaz Poll Production Yusuf Guney Unut Onu Kalbim Emre Muzik Gulben Ergen Şıkır Şıkır Seyhan Muzik Emre Aydın Tam Dort Yıl Olmuş Dun Sony Music Hadise Superman Seyhan Muzik Sertab Erener İstanbul DMC Mor ve Otesi Sor Rakun Gokhan Ozen Sitemkar DMC Gulşen Sozde Ayrılık DMC Keremcem Haydi Op Pasaj Muzik Emre Altuğ Bu Son Olsun Dokuzsekiz Gripin Beş Avrupa Muzik Nev Yokum Pasaj Muzik Nazan Oncel Normal DMC Model Değmesin Ellerimiz DMC Kolpa Son Nefesim Pasaj Muzik Atiye Guzelim Pasaj Muzik Sezen Aksu Unuttun Mu Beni DMC Gokhan Tepe Kırmızı Halı Sony Music Deniz Seki Aşk Muzikali Seyhan Muzik Ozgun Sadece Arkadaşız Avrupa Muzik Candan Ercetin Git Pasaj Muzik Bora Duran Gul Senin Tenin Pasaj Muzik Zeynep Dizdar Uyandırma Poll Production Bengu Aşkım Avrupa Muzik Tuğba Ozerk İlan Avrupa Muzik Sıla Kafa Sony Music Gece Ben Oldum Sony Music Yalın Daha DMC Murat Boz Hayat Opucuğu Dokuzsekiz Mustafa Ceceli Şarkı DMC Umit Sayın Gitme Poll Production Rafet El Roman Direniyorum Emre Muzik Demet Akalın Sabıka Seyhan Muzik Nilufer Erkekler Ağlamaz DMC Berkay Dejavu Poll Production Serdar Ortac Hile Emre Muzik Yonca Lodi Milat TMC Ferhat Gocer Bunları Boşver Emre Muzik

858,497Konular
982,553Mesajlar
30,290Kullanıcılar
ugurapo33Son üye
Üst Alt