Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Poyraz Karayel oyuncusu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar sonrası ilk kez konuştu

Poyraz Karayel oyuncusu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar sonrası ilk kez konuştu
0
26

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
poyraz_karayel_oyuncusu_cem_cucenoglu_yeni_haliyle_gorenleri_sasirtiyor_1617347674_5847.jpg

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Taş Kafa rolüyle ünlenen oyuncu Cem Cücenoğlu, verdiği kilolar sayesinde bambaşka biri oldu. Cücenoğlu yeni görüntüsüyle sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncu, kilo verme sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Birçok önemli projede rol alan, Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Taş Kafa rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Cem Cücenoğlu, kilo sorunuyla baş başa kalmıştı. Cücenoğlu, yaşadığı tüm bu sorunlardan verdiği kilolarla kurtuldu. Tam olarak 60 kilo veren Cücenoğlu, sahip olduğu yeni imajıyla görenleri şaşırtıyor. Bir kısım Cücenoğlu'nun yeni imajını beğenirken, bir kısım ise kilolu halinde daha sağlıklı durduğu şeklinde yorumlar yaptılar.

FTMID_1616838439_2531.JPG

'Tam tamına 60 kilo verdim. Günlük beslenmeme ve sporuma dikkat ediyorum. Sağlığım gayet yerinde ama zayıflamak pahalıya patladı. Kıyafetlerim olmuyor. Kendime yeni kıyafetler alıyorum. Ekranlara da dönmek istiyorum. Şu anda yeni gelen projeler var. Değerlendirme aşamasındayız.

Kilomdan dolayı 20 yıl kadar diyabet şeker hastalığı ve tansiyon hastalığıyla uğraştım. Kilo vermek için bu güne kadar birçok yöntem denedim. Bazılarında başarılı oldum ama yine kilo aldım. Ameliyat olmaya karar verdim. Doktorum Cemal Kara tüp mide ameliyatı yaptı. 9 ayda yaklaşık 60 kilo kadar verdim.

Daha çok yürümeye ve spor yapmaya başladım. Bu sayede sigarayı da bıraktım. Bunca yıl çok büyük yükleri gereksizce taşıdığımı fark ettim. Fazla kilolar 70’ten fazla hastalığın sebebi. Hayatıma sağlıklı bir şekilde devam ediyorum.'

858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt