Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pozitif bahçıvan! Fıkrası

Pozitif bahçıvan! Fıkrası
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pozitif bahçıvan!
Seyahatten dönen konut sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış,konuşuyorlar: Nasıl, her şey yolunda mı? Yolunda Küreğin sapı kırıldı, hemen onu tamir ediyordum Neden kırıldı? Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı Nee! Köpeğim mi öldü? Maalesef havuza düştü? Benim köpeğim yüzerdi; havuzda nasıl ölür? Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona çakıldı Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız? İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ek suya gereklilik duydular Neee evde yangın mı çıktı? Evet efendim Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biriyanık sigara bırakmış Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı? Haklısınız da Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynıyatakta görünce kalbine inmiş Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende? Var efendim Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya Sonucugeldi, artı *

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt