Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

prada gucci dolce gabbana

prada gucci dolce gabbana
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Prada Sneakers Gucci Sneakers Prada Shoes Gucci Shoes Free Shipping
Prada Sneakers,Gucci Sneakers,Prada Shoes,Gucci Shoes Online Store

bu sitelerden daha önce alışveriş yaptım ve faydasını gördüm öğüt etmek istedim sahiden fazla kaliteli siteler *

Similar threads

Milenyuma adım attığımız günler daha dün üzere. İşin garibi elbette yıllarca uyuyan bir bölümün sonra bir anda şaha kalkması. Natalie Messanet yirmi yıl evvel Net-a-Porter’yi kurduğu vakit herkes başarısız bir teşebbüs olduğunu söylüyordu. Net-a-Porter o devir, yani kurulduğu birinci yıl 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
İnsanlık tarihinde yepyeni bir çağı temsil edecek olan Metaverse kavramı, gün geçtikçe daha sık karşımıza çıkmaya başlıyor. Metaverse, internet çağını çok daha ileriye taşıyarak markaların içeriklerine dünya üzerindeki milyonlarca insanın ulaşabilmesini sağlayacak. Ana motivasyonu bu olmasa da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Tarihçiler, çağdaş modadaki ilk büyük işbirliğini iki sokak giyim markası Supreme ve DC Shoes’un 1999’daki koleksiyonuna dayandırıyor. Ardından Karl Lagerfeld ve H&M geliyor… İlk değiller ancak en çok ses getiren onlar. Yine de bugün kendi başına endüstrileşen işbirlikleriyle pek de alakaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Son zamanlarda sürekli duymaya başladığımız kavramlardan biri olan ‘metaverse’ iş türlerinden, e-ticarete, eğlenceden, oyuna her şeyi yeniden inşa etmeyi amaçlıyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Pek çok marka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
UNCTAD’ın yaptığı ve yaklaşık 3.700 tüketicinin katıldığı ankete göre koronavirüsten sonra internet alışveriş davranışları da değişti. Brezilya, Çin, Almanya, İtalya, Kore Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu, Güney Afrika, İsviçre ve Türkiye’yi kapsayan araştırmaya göre, pandemiden sonra ankete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt