Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Bebek Maması(+6 Ay)

Pratik Bebek Maması(+6 Ay)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pratik Bebek Maması(+6 Ay) Tarifi İçin Malzemeler

*1 elma
*13 dilim avokado
*1 yemek kaşığı ev yapımı labne peyniri
*1 tatlı kaşığı kuru meyve püresi veya pekmez
*1 çay kaşığı tarçın
*1 ceviz içi (isteğe bağlı, bebeğinizin allerjisi yoksa)

Pratik Bebek Maması(+6 Ay) Tarifi Yapılışı Elma ve avokado kabukları soyularak bir kaba iri iri dilimlenir üzerine diğer malzemeler eklenir Blenderla püre kıvamı alana kadar çekilir Afiyetle bebeklere yedirilir Bu tarif bebeğimin mama hazırlanmasını bekleyecek sabrı olmadığında kullandığım kurtarıcı bir tarif Aslında hem bebeklerimizin pütürlü gıdalara alışabilmesi hem de sebze ve meyvelerin vitamin değerlerini kaybetmemesi için cam rende kullanmak çok daha uygun Ben de çok mecbur kalmadıkça blender kullanmamaya çalışıyorum Söylediğim gibi bu tarif acil durumlar için kurtarıcı mamamız not: ceviz bazı uzmanlar tarafından allerji riski yüksek olduğu için 1 yaşından sonra verilmesi önerilen bir besin Ben deneyip bebeğimin allerjisi olmadığını gördükten sonra mamalarında kullanmaya başladım Siz de eklemeyi tercih edecekseniz allerji açısından dikkatli olmanızı öneririm

858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt