Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Buhara Pilavı (Mükemmel Pilav Tarifi )

Pratik Buhara Pilavı (Mükemmel Pilav Tarifi )

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
14
Pratik Buhara Pilavı (Mükemmel Pilav Tarifi ) İçin Malzemeler

*200 gr Kuşbaşı et yada tavuk
*1 su bardağı pirinç
*Hazır garnitür 2 avuç kadar
*Tereyağı

Pratik Buhara Pilavı (Mükemmel Pilav Tarifi ) Yapılışı
Pirinç üstüne tuz atılıp kaynar suda 15 25 dakika bekletilir
Etler kısık ateşte kendi buharında kavrulur
Kaynar suda bekleyen pirinç ‘i yıkanıp süzün Tereyağında kavurun 1 5 su bardağından biraz fazla su dökün ben bulyon da atıyorum arzuya göre tabi
yıkanan garnitür de pilavın üzerine karıştırmadan atılır Pişen pilavı bir kase yardımıyla en dibe et ve üzerine pilavı koyup servis tabağına alıyoruz Çok güzel bir lezzet tavsiye ederim*
 
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt