iltasyazilim
FD Üye
Pratik Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket pasta tabanı
*2 su bardağı hindistan cevizi
*5 yemek kaşığı şeker
*3 su bardağı süt
*5 yemek kaşığı irmik
*Yarım yemek kaşığı tereyağ veya margarin
*Varsa beyaz çikolata (Sıvı olan)
Keki ıslatmak için:
*Süt
*2 yemek kaşığı şeker ve kakao kaynatıp soğutulur
ÜZERİ İÇİN:
*2 paket fındıklı çikolata
*Yarım paket sıvı krema
*Kenar süsü için hazır çikolata sos
*Üzerini süslemek için hindistan cevizi
*Toz antep fıstığı
Pratik Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı Merhabalar hanımlar ve beyler eminim bey takipçiler ve mutfak işini seven beyler de vardır Gelelim tarife Benim gibi hindistan cevizi aşığı iseniz full hindistan cevizi dolu pasta ile beraberiz
1
*Öncelikle sütü, irmiği, şekeri ,tereyağını uygun kaba alıp karıştırarak kaynatalım
*Kıvam almaya başlayınca ilk sıcağı çıkınca içine hindistan cevizini dökelim varsa tercihe göre biraz donuk olması açısından sıvı beyaz çikolata koyalım
*Koyu bi kıvam elde edelim
*Daha sonra pişirip soğuttuğumuz pandispanya ıslatacağımız karışımı alalım tabana koyalım ve pandispanyayı ıslatalım
*Üzerine hazırladığımız hindistan cevizli karışımdan koyalım
*İkinci katı kapalım tekrar ıslatıp kalan karışımı dökelim
*En üstüne sıvı krema ile fındıklı çikolatalı ganaj yaparak eritelim ve her yerine gelecek şekilde aşağılara doğru akacak şekilde dökelim
*Üzerini isteğe göre süsleyebilirsiniz Ben hindistan cevizi ile antep tozu ile süsledim Dolapta dinlendirip servis edebilirsiniz afiyet olsun %100 tavsiye ederim
*1 paket pasta tabanı
*2 su bardağı hindistan cevizi
*5 yemek kaşığı şeker
*3 su bardağı süt
*5 yemek kaşığı irmik
*Yarım yemek kaşığı tereyağ veya margarin
*Varsa beyaz çikolata (Sıvı olan)
Keki ıslatmak için:
*Süt
*2 yemek kaşığı şeker ve kakao kaynatıp soğutulur
ÜZERİ İÇİN:
*2 paket fındıklı çikolata
*Yarım paket sıvı krema
*Kenar süsü için hazır çikolata sos
*Üzerini süslemek için hindistan cevizi
*Toz antep fıstığı
Pratik Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı Merhabalar hanımlar ve beyler eminim bey takipçiler ve mutfak işini seven beyler de vardır Gelelim tarife Benim gibi hindistan cevizi aşığı iseniz full hindistan cevizi dolu pasta ile beraberiz
1
*Öncelikle sütü, irmiği, şekeri ,tereyağını uygun kaba alıp karıştırarak kaynatalım
*Kıvam almaya başlayınca ilk sıcağı çıkınca içine hindistan cevizini dökelim varsa tercihe göre biraz donuk olması açısından sıvı beyaz çikolata koyalım
*Koyu bi kıvam elde edelim
*Daha sonra pişirip soğuttuğumuz pandispanya ıslatacağımız karışımı alalım tabana koyalım ve pandispanyayı ıslatalım
*Üzerine hazırladığımız hindistan cevizli karışımdan koyalım
*İkinci katı kapalım tekrar ıslatıp kalan karışımı dökelim
*En üstüne sıvı krema ile fındıklı çikolatalı ganaj yaparak eritelim ve her yerine gelecek şekilde aşağılara doğru akacak şekilde dökelim
*Üzerini isteğe göre süsleyebilirsiniz Ben hindistan cevizi ile antep tozu ile süsledim Dolapta dinlendirip servis edebilirsiniz afiyet olsun %100 tavsiye ederim