elektronikci
FD Üye
Pratik Kabak Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- 3-4 adet kabak (ben yazdan dondurucuya koymuştum, taze ve pratik oluyor)
- Yarım demet maydanoz
- 3-4 kol yeşil soğan
- Yarım demet dereotu
- 2 yahut 3 yumurta
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Tuz
- Pulbiber
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
- 1 tatlı kaşığı karbonat
- 1,5-2 su bardağı un
Pratik Kabak Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Kabaklar rendelenip, suyu sıkılır. Daha sonra öteki kalan yeşillikler minik minik doğranır.
- Tüm gereçler bir kapta karıştırılır.
- Birer kaşık hafif yağlanmış tavaya dökülür, inceltilir, önlü artlı çevirerek kızartılır.