iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
5 adet orta boy kabak (dışı bıçakla incecik kazınacak)
2 adet kırmızı domates
2 adet orta boy kuru soğan
1 demet dereotu
12 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
tuz
Yapılışı:
Bir tencereye soğanlar ince kıyılarak zeytinyağı ile birlikte koyulur
üüstüne kabaklar boylamasına dörde bölünerek kuşbaşı doğranarak ilave edilir
Kabukları soyulmuş domatesler minik minik kabakların üstüne doranır
En üste 1 kaşık salça ve tuz konarak karıştırılmadan kısık ateşte 20dk pişmeye bırakılır
Piştikten sonra hafifçe karıştırılır ve dereotları doğranarak servis yapılır
5 adet orta boy kabak (dışı bıçakla incecik kazınacak)
2 adet kırmızı domates
2 adet orta boy kuru soğan
1 demet dereotu
12 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
tuz
Yapılışı:
Bir tencereye soğanlar ince kıyılarak zeytinyağı ile birlikte koyulur
üüstüne kabaklar boylamasına dörde bölünerek kuşbaşı doğranarak ilave edilir
Kabukları soyulmuş domatesler minik minik kabakların üstüne doranır
En üste 1 kaşık salça ve tuz konarak karıştırılmadan kısık ateşte 20dk pişmeye bırakılır
Piştikten sonra hafifçe karıştırılır ve dereotları doğranarak servis yapılır