iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
Yarım kilo patates
100 gr bezelye
100 gr havuç
Salam
Sucuk
500 gr kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI
Patatesi haşlayıp püre yapın Fırın tepsisine koyun Bezelyeyi, havucu, sucuğu ve salamı ekledikten sonra üzerine kaşarı da koyun ve üstü kızarana dek pişirin Fırından alınca arzuya göre ketçap, mayonez, turşu, yeşil zeytin vs koyarak yiyebilirsiniz
Yarım kilo patates
100 gr bezelye
100 gr havuç
Salam
Sucuk
500 gr kaşar peyniri
HAZIRLANIŞI
Patatesi haşlayıp püre yapın Fırın tepsisine koyun Bezelyeyi, havucu, sucuğu ve salamı ekledikten sonra üzerine kaşarı da koyun ve üstü kızarana dek pişirin Fırından alınca arzuya göre ketçap, mayonez, turşu, yeşil zeytin vs koyarak yiyebilirsiniz