iltasyazilim
FD Üye
*
Pratik Meyveli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet hazır sade pandispanya
*1 paket pasta kreması
*2 paket sade kremşanti
*3 buçuk su bardağı süt
*Kivi
*Çilek
*Muz
*Mandalin ve ya portakal
Jölesi için;
*1 tatlı kaşığı mısır nişastası
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı su
Pratik Meyveli Pasta Tarifi Yapılışı
Pasta kreması ve kremşantimizi arkasında yazıldığı gibi hazırlıyoruz ve 30 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz O sırada jölemiz için suyu, şekeri ve nişastayı tenceremize alıyoruz ve kaynayana kadar pişiriyoruz Daha sonra pandispanyayı ortadan ayırıyoruz ve ortasına pasta kremamızı sürüp meyvelerden serpiştiriyoruz Kapatıyoruz ve kremşantiden 2 kaşık ayırıp bir başka kaba alıyoruz Ayırdığımız kremşantimizi ellemiyoruz Geri kalanı pastamızı kaplamak için kullanıyoruz Ayırdığımız kremşantimize çay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası ekleyip karıştırıyoruz Kremşanti torbasıyla şekil veriyoruz (Ben yapamadım
Pratik Meyveli Pasta Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet hazır sade pandispanya
*1 paket pasta kreması
*2 paket sade kremşanti
*3 buçuk su bardağı süt
*Kivi
*Çilek
*Muz
*Mandalin ve ya portakal
Jölesi için;
*1 tatlı kaşığı mısır nişastası
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı su
Pratik Meyveli Pasta Tarifi Yapılışı
Pasta kreması ve kremşantimizi arkasında yazıldığı gibi hazırlıyoruz ve 30 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz O sırada jölemiz için suyu, şekeri ve nişastayı tenceremize alıyoruz ve kaynayana kadar pişiriyoruz Daha sonra pandispanyayı ortadan ayırıyoruz ve ortasına pasta kremamızı sürüp meyvelerden serpiştiriyoruz Kapatıyoruz ve kremşantiden 2 kaşık ayırıp bir başka kaba alıyoruz Ayırdığımız kremşantimizi ellemiyoruz Geri kalanı pastamızı kaplamak için kullanıyoruz Ayırdığımız kremşantimize çay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası ekleyip karıştırıyoruz Kremşanti torbasıyla şekil veriyoruz (Ben yapamadım