Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Meyveli Pasta

Pratik Meyveli Pasta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
*
Pratik Meyveli Pasta Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet hazır sade pandispanya
*1 paket pasta kreması
*2 paket sade kremşanti
*3 buçuk su bardağı süt
*Kivi
*Çilek
*Muz
*Mandalin ve ya portakal

Jölesi için;

*1 tatlı kaşığı mısır nişastası
*2 yemek kaşığı şeker
*1 su bardağı su

Pratik Meyveli Pasta Tarifi Yapılışı
Pasta kreması ve kremşantimizi arkasında yazıldığı gibi hazırlıyoruz ve 30 dakika buzdolabında dinlendiriyoruz O sırada jölemiz için suyu, şekeri ve nişastayı tenceremize alıyoruz ve kaynayana kadar pişiriyoruz Daha sonra pandispanyayı ortadan ayırıyoruz ve ortasına pasta kremamızı sürüp meyvelerden serpiştiriyoruz Kapatıyoruz ve kremşantiden 2 kaşık ayırıp bir başka kaba alıyoruz Ayırdığımız kremşantimizi ellemiyoruz Geri kalanı pastamızı kaplamak için kullanıyoruz Ayırdığımız kremşantimize çay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası ekleyip karıştırıyoruz Kremşanti torbasıyla şekil veriyoruz (Ben yapamadım

Similar threads

Pratik Meyveli Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler *1 adet pastaban *Yarım su bardağı kadar süt İç harcı için; *Sade pasta kreması *15 su bardağı süt *50 gr kadar margarin *2 orta boy muz *2 tane kivi Üst süsleme için; *Damla çikolata *Çikolatalı çakıl taşları Pratik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Meyveli Baton Pasta Tarifi İçin Malzemeler Kreması için; 4 su bardağı süt 9 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı nişasta ( buğday kullandım) 4 yemek kaşığı un ( tepeleme) 2 paket vanilya ( vanilya özütlü kullandım) 2 yemek kaşığı tereyağ Yüzeyi için; 300 ml süt ( yada yarısı süt kreması) 2 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ev Yapımı Yaş pasta Tarifi İçin Malzemeler *1 paket pasta keki İç malzemeleri Krema *1 adet ince dilimlenmiş muz *yarım ince dilimlenmiş şeftali şeftali *çekirdekleri ayıklanmış ve dilimlenmiş kiraz *(kivi elma çilek olabilir isteğe bağlı) Dış Malzemeleri *1 veya 2 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Meyveli Kolay Pasta Tarifi İçin Malzemeler *1 tane sade hazır pasta keki *1 paket toz pasta kreması( arkasın daki tarife göre hazırlanacak) *Islatmak için 1 su bardağı süt *Yarım kilo çilek *34adet kivi *2 adet muz *Toz meyveli sos( arkasindaki tarife göre hazırlanacak) Meyveli Kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Meyveli Enfes Yaş Pasta (Pratik) Tarifi İçin Malzemeler *2 tane pasta kreması vanilyalı *2 tane hazır kek *1 tane krem santi *Süt *Dilediğiniz gibi meyve Meyveli Enfes Yaş Pasta (Pratik) Tarifi Yapılışı Kekler ortadan bölünmüş olarak satılır Pasta kremalarını talimatlara göre hazırlayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt