Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pratik Milföy Patates Böreği

Pratik Milföy Patates Böreği
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pratik Milföy Patates Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*2 orta boy patates (haşlayıp yağladığımız )
*Patatesi yağlamak için
*1 kuru soğan
*Sıvı yağ
*Salça
*İsteğe göre milföy hamuru ( ben 4 adet kullandım 20 adet çıkıyor)

Üzerine;

*Yumurta sarısı
*Susam çörek otu

Pratik Milföy Patates Böreği Tarifi Yapılışı
Kesinlikle çok lezzetli görsel olarak da muhteşem pratik bir börek anı gelen misafire süper olur *

Similar threads

Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *Milföy hamuru *Sucuk isteğe bağlı *Kaşar isteğe bağlı *3 patates *1 tatlı kaşığı pulbiber *1 tatlı kaşığı karabiber *1 tatlı kaşığı tuz *1 yumurtanın sarısı *1 tatlı kaşığı pekmez Milföy Böreği Tarifi Yapılışı İlk önce patatesi rendeleyip içine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Pratik Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket hazır milföy hamuru *Süzme peynir *Pul biber *1 yumurta sarısı *Çörek otu Pratik Milföy Böreği Tarifi Yapılışı Süzme peyniri rendeleyip üzerine pulbiber attım Acıyı sevme durumunuza göre ayarlayabilirsiniz 1 paket hazır milföy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Mini Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket milföy hamuru *Yarım paket kadar sosis *Yumurta sarısı *Çörek otu ve susam Mini Milföy Böreği Tarifi Yapılışı Öncelikle milföyun püf noktası fazla oyalanmadan yapmak içindeki yağ eridiği zaman güzel olmuyor İkinci püf nokta ise tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Çıtır Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *Beyaz peynir (İsteğe bağlı ben 45 kibrit kutusu kadar kullandım) *Milföy hamuru (2 yaprak milföyden 4 mini börek çıkıyor) istenilen kadar *Üzerine sürmek için sulu pekmez karışımı *Üzerine serpmek için susam Çıtır Milföy Böreği Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Milföy Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket milföy *Peynir *İsteğe bağlı patates veya ıspanak *Üzeri için; susam Milföy Böreği Tarifi Yapılışı Acil bir misafir geldiğinde kurtarıcı bir börek yapılışı bir o kadar kolay olan milföy böreği lezzetiyle de istenilen bir börek haline geliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt