Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pratik Muhallebi Lokumu

Pratik Muhallebi Lokumu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Pratik Muhallebi Lokumu Tarifi İçin Malzemeler

*1 Paket hazır tavuk göğsü veya kazandibi
*1 paket hazır vanilya sos
*1 paket kakaolu krem şanti
*1 lt Süt
*2 kaşık Tereyağı

üzeri için;

*pasta süsü, Hindistan cevizi Vs

Pratik Muhallebi Lokumu Tarifi Yapılışı Benim tavuk göğsü paketimde 2, 5 su bardağı süt yazdığı için muhallebimi bu ölçüyle hazırladım Indirmeye yakın içine 2 kaşık Tereyağ koydum Yağladığım*tepsiye muhallebi döktüm ve oda sıcaklığına gelince buzdolabına kaldırdım Daha sonra 1 bardak sütle vanilya sosumu hazırladım Dolaptan aldığım tatlımın üzerine vanilya sosumu döktüm ve yine dolaba kaldırdım Daha sonra 1 bardaktan daha az bir sütle Kremsanti mi hazırladım ve yine bunu da tatlımın üzerine sürdüm Ve şerit şerit kestim tatlımı Sonra bunu saray sarmasi yapar gibi sardım Ve üzerine pasta süsü kullandım Şık ve pratik bir tatlı denemenizi tavsiye ederim afiyetle?

Similar threads

Petibörlü Paşa Lokumu Tarifi İçin Malzemeler *1 paket petibör bisküvi Muhallebisi için; *1 kilo süt (5 su bardağı) *150 gram margarin *1su bardağı şeker *1 su bardağı un *1 paket vanilya Üzeri için; *1 paket krem şanti *1 su bardağı süt *Yarım su bardağı ezilmiş ceviz içi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Lokum Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 su bardağı un *1 su bardağı şeker *1 paket vanilya *1 yemek kaşığı margarin içi için: *1 paket krem şanti *1 su bardağı 2 parmak eksik süt Süslemek için: *Toz Antep fıstığı *Hindistan cevizi *Damla çikolata Lokum Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Paşa Lokumu Tarifi İçin Malzemeler *1 litre süt *1 su bardağı un *1 su bardağı şeker *1 paket vanilya *Bolca hindistan cevizi Arası için: *1 poşet krem şanti *1 su bardağı süt *1 paket üzerine çikolata sosu Paşa Lokumu Tarifi Yapılışı Öncelikle muhallebimizi yapalım süt, un, şeker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Şahane Sütlü Çikolatalı Tatlılar Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı Malzemeleri: (6 karakter) 15 çay bardağı un 2 dere bardağı toz şeker 60 gr tereyağı 1 paket vanilya 1 litre süt Üzerı için Toz Antep fıstığı Hindistan cevizi Hindistan Cevizli Sütlü Tatlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Afyon Lokumu Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı un *1 su bardağı şeker *Vanilya *1 litre süt *1 paket krem şanti *1 su bardağı süt *Üzerine ceviz *3 su bardağı Hindistan cevizi * Afyon Lokumu Tarifi Yapılışı Merhabalar bu tarifi öncelikle çok beğeneceğinizi garanti ediyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt