Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pratik zeka orneği

Pratik zeka orneği
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nebraskaa€™da yaşlı bir adam yaşardıpatates ekini icin bahceyi kazdırması gerekiyordu , lakin bu cok zor bir iştitek oğlu olan david ona yardım edebilirdi fakat oda hapisteydiyaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve muşkulatını izah etti
Sevgili David , patates bahcemi kazdıramıyacağımdam kendimi cok kotu hissediyorumbahceyi kazmak icin oldukca yaşlanmış sayılırımburada olsan uyun derdim bitecektibiliyorum ki senbenim icib hallederdinsevgiler baban
Birkac gun sonra oğlundan bir mektup aldı
Babacığım , babacığım Allah aşkına bahceyi kazma , ben oraya cesetleri gomuştumsevgiler devaida€¦
Ertesi gun sabaha karşı 4 te FBI ve yerel cıkageldi ve tum sahayı kazdı lakin bir cesede rastlamadılaryaşlı adamdan ozur dileyerek gittileraynı gun yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı
Babacığım , şimdi patatesleri ekebilirsinbu şartlarda yapabileceğimin en iyisini yaptım
Sevgiler davida€¦

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt