Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler gaiya baslamak isiyorum fakat malum sw doluy giremiyoruz şimdiş ben baska servera giriş yapıp exp pre alsam giadada exp pre geçerli olurmu eskiden oluyordu şimdi nasıl oyun çok değişmis ya tanıayamadım
Geçtiğimiz günlerde güzel haberler veren Sony, PS Now ve PS Plus abonelerinin PlayStation Plus Premium abonelik sistemine ücretsiz geçeceğini ve uzun olan paketin süresinin geçerli olacağını söyledi. Şimdi ise kullanıcıların PlayStation Plus oyunlarını ücretsiz deneyebilmesi için geliştiriciler...
Bütün Ko ßugLarı
Cuma, Temmuz 20th, 2007
Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu
2Duvara girme...
Merhaba,
Chill Academy sunucu tanıtım konusuna hoş geldiniz.
KONU GÜNCELLENMEYE DEVAM EDECEKTİR.
❖ ACADEMY AÇILIŞ TARİHİ ❖
Chill Academy : 1 Eylül Cuma 22:00 GMT+3
Sunucuların Birleşim Tarihi: 15 Eylül
❖ ACADEMY ÖDÜLLER ❖
31 Ağustos Academy açılışından 1 gün önce 10.000 TL...
,
Merhaba,
Bildiğiniz üzere InternationalKO sunucusunun tüm işletme haklarını 1 sene önce devraldık ve Physical sunucumuzu açarak rekor oyuncu kitlesine ulaştık.
Aradan geçen 1 seneden sonra InternationalKO yeni sunucu ' ChiLL ' açılışı için geri sayımı başlatmış bulunmaktayız.
Diğer...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.