Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Prens Harry içini döktü! 'Kraliyette yaşam hayvanat bahçesi gibi'

Prens Harry içini döktü! 'Kraliyette yaşam hayvanat bahçesi gibi'
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
prens_harry_icini_doktu_kraliyette_yasam_hayvanat_bahcesi_gibi_1621065979_4906.jpg

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show sinemasında ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek tanım etti.

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, "The Truman Show sinemasında ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi" diyerek tanım etti.

1997'de ölen annesi Prenses Diana'nın yaşadıklarına şahit olduktan sonra 20'li yaşlarda kraliyetin kendisine nazaran olmadığını anladığını söyleyen Harry, şöyle konuştu: "Babamın ailesinin ona davrandığı üzere bana davrandığını gördüm. Kısır döngüyü çocuklarım için nasıl kırabilirim diye düşündüm ve terapiye başladım."

Similar threads

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek tarif etti. İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, "The Truman Show filminde ve hayvanat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Sussex Düşesi Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin Lilibet "Lili" Diana ismini verdikleri kızları dünyaya geldi. Mayıs 2019'da doğan oğulları Archie Mountbatten-Windsor'un akabinde Harry-Meghan çiftinin ikinci çocukları, ABD'nin California eyaletinde dünyaya gözlerini açtı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sussex Düşesi Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin Lilibet "Lili" Diana adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Mayıs 2019'da doğan oğulları Archie Mountbatten-Windsor'un ardından Harry-Meghan çiftinin ikinci çocukları, ABD'nin California eyaletinde dünyaya gözlerini açtı. İngiliz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Sussex Düşesi Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin Lilibet "Lili" Diana ismini verdikleri kızları dünyaya geldi. İngiliz basını ise çiftin bebeklerine Lilibet takma ismini vermiş olmalarının, Kraliçe II. Elizabeth'in küçüklüğünde ortaya çıktığını ve bu adımın Kraliçe'ye bir zeytin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Sussex Düşesi Prens Harry ile eşi Düşes Meghan Markle çiftinin Lilibet "Lili" Diana adını verdikleri kızları dünyaya geldi. İngiliz basını ise çiftin bebeklerine Lilibet takma adını vermiş olmalarının, Kraliçe II. Elizabeth'in küçüklüğünde ortaya çıktığını ve bu adımın Kraliçe'ye bir zeytin dalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt