iltasyazilim
FD Üye
Prenses Kakamura Tatlısı Tarifi Resimli
Prenses Kakamura Tatlısı Tarifi
Prenses Kakamura Malzemeleri:
2 kutu toz krem şanti
2 paket kakolu bisküvi
1 paket beze
2 su bardağından birazcık az, soğuk süt
arzuya göre pastane işi damla çikolata
2 paket hazırlanmış çikolata sosu
Prenses Kakamuranın Yapılışı:
Kremşantiler derin bir kapta soğuk sütle çırpılır, kakaolu bisküviler küçücük parçalar halinde kırılır ve kremşantilerin içine eklenir Adamakıllı karıştıktan sonradan içi alimünyum folyo ile kaplanmış borcam ya da pyrex kabın içine 3'te biri dolacak şekilde konur, bezeler yerleştirilir ve damla çikolata göstermek isterseniz tümü beraber bezelerin üzerine dökülür Sıkıştırarak yerleştirdikten sonra en üste tekrar beze yerleştirilir ve folyo ile kaplanarak derin dondurucuya atılır
özel baskı *
Prenses Kakamura Tatlısı Tarifi
Prenses Kakamura Malzemeleri:
2 kutu toz krem şanti
2 paket kakolu bisküvi
1 paket beze
2 su bardağından birazcık az, soğuk süt
arzuya göre pastane işi damla çikolata
2 paket hazırlanmış çikolata sosu
Prenses Kakamuranın Yapılışı:
Kremşantiler derin bir kapta soğuk sütle çırpılır, kakaolu bisküviler küçücük parçalar halinde kırılır ve kremşantilerin içine eklenir Adamakıllı karıştıktan sonradan içi alimünyum folyo ile kaplanmış borcam ya da pyrex kabın içine 3'te biri dolacak şekilde konur, bezeler yerleştirilir ve damla çikolata göstermek isterseniz tümü beraber bezelerin üzerine dökülür Sıkıştırarak yerleştirdikten sonra en üste tekrar beze yerleştirilir ve folyo ile kaplanarak derin dondurucuya atılır
özel baskı *