Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Prezervatif vajinam da kaldı Hamilemiyim?

Prezervatif vajinam da kaldı Hamilemiyim?
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Prezervatif vajinam da kaldı Hamilemiyim? Merhaba Sevgilimle 0305 tarihinde korunarak iliskiye girdik ve bosaldiktan sonradan prezsrvatif vajinamda kaldi ama sonra sevgilim onu anında cikardi O gunden beri hamilelikten supheleniyoruz ve bu zamana değin 2 kez gebelik testi yaptim 1si 2hafta once Ikincisi gecen hafta Ikisindede sonuc negatifti O supheli iliskiden sonradan az daha hergun beyazimsi bir akinti oluyor ve adetim 23 gun gecikmisti fakat daha sonra adetimi gordum ama 2 gun surdu yani cok kisa surdu Acaba uzerine mi gormus oluyorum ? Goguslerim hassaslasti Iliskiden bu yanlamasına 27 gun gecmis gecen hafta gebelik testi olumsuz cikmis Buna ragmen hamilemiyimdir cok merak ediyorum? bir daha nezaman gebelik testi yapmaliyim? Cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin Not: supheli iliski bir onceki adetimden yaklasik 14 gun daha sonra gerceklesti yani dollenme zamanina denk geliyor o yuzden suphelerimiz daha cok artiyor  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt