Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım

Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Prezervatifle ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba ben yumurtlama tarihimin ilk iki günü prezervatifle erkek arkadaşımla sürtme yoluyla birlikte olduk Ben bakireyim ayrıca boşalma da OLMADI hamile kalma ihtimalim var mıdır prezervatifli olmasına karşın  

Similar threads

Kondomla anal ilişkiye girdim hamile kalır mıyım Merhaba bugün erkek arkadaşımla anal yolla birlikte olduk kondom vardı fakat hamilelik riski var mıdır kondom olduğu halde içerde boşalma olmadı ayrıca kondomu yoklama ettik yırtık yoktu Erkek arkadaşımın eline kondomu takmadan önce tutku suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
prezervatifle ilişkiye girdim hamile miyim yok miyim mrb hazıranin 17sinde prezervetifle korunarak iliskiye girdim prezervatif olmasina partnerim geri cekilerek prezervatifin icine bosaldi adetim 24 gun gecikti adetlerim duzensizdir hic bir gebelik belirtim yok lakin ben yinede eczaneden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Kondomla ilişki yaşadım Hamile kalır mıyım :(((( Merhaba önceki ay ella kullandım bu ay ovulasyon döneminde kondomla sürtünmeyle ilişkiye girdim ve kısa sürdü asla boşalma olmadı hamile kalır mıyım lütfen çok korkuyorumkondomlailiskiyasadimhamilekalirmiyim5c500c647ce4dalt :( Frown :(  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Penisi az girdi yumurtlama dönemimdeydim hamile kalır mıyım Sevgilimle yunurtlama dönemimde ilişki yaşadık ama bütün ilişkiye girmedik bakireyim penisi çok eksik girdi boşalma da olmadı ilişkiden 2 hafta sonra bütün günümde adet oldum ama bu ay 3 gün gecikti gebe olabilir miyim nolur takviye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Prezervatifle korunupta gebe kalan var mı yardım lütfen merhaba erkek arkadaşımla 10 gün önce ilişkiye girdik prezervatif yoluyla korunuyoruz 2 gün önce regl olmam gerekirdi ama hala olmadım ve regl olmadan bir hafta öncesinden göğüslerim ağrımaya başlardı şu an hiçbir şekilde ağrımıyor sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt