Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Prİnce Of Percİa The Two Thrones Cdkey Yardimmmmmmm

Prİnce Of Percİa The Two Thrones Cdkey Yardimmmmmmm
0
153

Similar threads

Arkdslar ben eskidende oynuyodum POP The Two Thrones bitirdim,yani sinzin anliyacaniz oyunu sorunsuz oynuodum simdi oyunu yükledim ve oyun aciliyor ama tam oyun basliyaca sirada kendisi kapaniyor (siyah ekran geliyor) Prince of Percia sands of time ayni sorun ondada var ama onda söyle bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
ARKADASLAR bana Prince of Persia The Two Thrones NoCD veya NoDVD *****i lazim acaba olanda banada vereblirmi oyun yarida kaldi vallah bitirmem lazim bende original dvdsi vardi ama arkadasa geri vermem lazimdi lütfen yardim edin simdiden sagolun tesekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
arkadaşlar prince of persia the two thrones diye bi oyun aldım younun daha ta başında duvardan koşarak diğer yana geç diyo ama nasıl uağıldıını bi beceremedim bunu nasıl yaıcaz ya bilen yardım edebiirmi? şimdiden teşkkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Arkadaşlar şimdlik bu kadar bulabildim devamını getireceğim Gizli Silah 1 : Prince of Persia: The Two Thrones(PcHile Kodu) Oyunu Kolaysekmesinde bitirin silahınızı atın ve ikinci bir silah da taşımayın oyunu durdurun ve sırayla; SolSolSağSağYukarıAşağıAşağıYukarıYukarıAşağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Prince of persia Two Thrones için; Link ve bir ss vericem nasıl kullanacagınıza dair yorumları bekliyorum Trainerv10 http:img225**************img2251521adszrn6
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,912Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt