Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Prince of Persia 4 yardim lütfen

Prince of Persia 4 yardim lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
towe of ahriman nı nasil öldüre bileceğimi biri anlatabilirmi ilkinde aşya atmayi başardim ama ikincide atamıyorum oyunu bitirmiş olanlar yardim edebilirmi daha ilk yaratikta kıllatık anlıcanız :s

Similar threads

ARKADASLAR bana Prince of Persia The Two Thrones NoCD veya NoDVD *****i lazim acaba olanda banada vereblirmi oyun yarida kaldi vallah bitirmem lazim bende original dvdsi vardi ama arkadasa geri vermem lazimdi lütfen yardim edin simdiden sagolun tesekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Geçenlerde forumda demogroup diye bir site verilmiştiO siteden Prince of Persia 2' yi indirdim ama şifresini bulamadımO siteninin forumuna baktım sitenin forumu resetlenmiş onun için hiç bir şey yokBir sürü şey şifre denedim (demogroup falan) hiç biri olmadıEğer sizde rar dosyasının şifresi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
merhaba prince of persia warrior within oyunun DA profil adı yaziyorum ama diskte yeterli alan yok diyor lütfen yardım edin teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazı yazdıysam özür dilerim ama durum acilYa prince of persia yı yükledim ama bilirsiniz gerizekalı bi starforce cd kontrolü var ve bu yüzden ben oyunu açamıyorum yardımlarınızı bekliyorumÖzele de yazabilirsinizLütfen acele yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Çogu insan bu oyunu yükler ve cd key de yazar ama gene hata veririr yok cdrom fişini cekın yok şunu yapın yok bunu yapın artık gerek kalmadı vercegim ccraacckk dosyasın içindekıler kopya C:\Program Files\Ubisoft\Prince of Persia T2T yapıstır ne cd key ne bişi rahat oynayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt